ZMAJ kombajni

Problem je što sam iz Hrvatske i kod nas pronaći i rabljeno je jednako dobitku na lotu. Gledao sam po web stranicama u Srbiji nema nitko tko prodaje nove dijelove. Ako bi se pronašlo rabljeno,pitanje dali je moguća dostava.

Имаш у Богатићу екипу која растура комбајне код њих има сигурно. Потражи их на Купујем продајем огласе.

Pozdrav svima! Ima li neko kojim slucajem Radni katalog za Zmaja 161 ili 162? Ne treba mi Katalog rezervnih deolva vec Radni katalog zbog nekih informacija. Bio bih veoma zahvalan ako se javi neko ko to ima. Hvala unapred!

U redu, prihvatam ispravku. Na netu sam nailazio na razne naslove...Radni katalog, Upotrebni prirucnik, Radionicki prirucnik....Vazno je da nije Katalog rezervnih delova. Ima li to?

I kod nas većina ide u zrno, ali mala gospodarstva još uvijek beru u klipu.
Komušaljka je stavljena umjesto uvčačnog grla ,ima dvadeset valjaka.
Imaš video na YouTubeu, utipkaj " Branje kukuruza 2014" video je stavio "ibosilj"

DraleTD, trebao mi je taj Prirucnik, u nekoj online verziji ili stampanoj svejedno, iskopirao bih, za sudskog vestaka. Nasao sam na stranici scribd.com prirucnik za 125, iako je moj kombajn 161. Kazu da su isti pa ce valjda posluziti. A ko neko ima bas Zmaja 161, rado bih zatrazio kopiju, uz nadoknadu naravno.

To najbolje pogledas po oglasima i sam izvuces neku cenu,jer znas najbolje u kom je stanju masina i sta sve ima,secka na adapteru,secka na kombajnu,motor stanje,perkins,mercedes,limarija,transporteri,remenje,spirale,hidraulika....Moze on da kosta ako je tip top sve i preko 10k eura,a moze i 5k ,sa sve adapterom zajedno.

Nazad
Vrh