ZMAJ kombajni

Ја кажем ко није држао Краве и имао Змаја не зна шта је робија🤣ипак је Змај змај
IMG-b2e0d1b9648df490d931f93b5d6e8acf-V.jpg

Poslednja izmena:
Ja nemogu nešto mnogo da se žalim na mog zmajčeka. Pokvari se on ali pod normalom je to. Barem kvar kakav god bio nije skuplji od 100e dok jedan servis kod drugarevog tukana košta koliko jedan zmaj 142 u malo lošijem stanju......

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja sam se naležao ispod više nego pod gospojom, usta ga bolela.Jeste radio dosta ali opet nedovoljno za neke kvarove.Čim me zove matori sa njive, odmah se naježim jer znam da me sleduju čekićanje i karičenje. 😱

Koliko mi puta planove pokvario, ljubim ruku onom ko mu je fabriku zakatancio.
Banalnije kvarove ni na jednoj masini mislim da covek ne moze doziveti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Od ulaznog grla sva tri, dva setovana i jedan solo, od varijatora bubnja 55.000 dindži ali ne žalim, sve se to opravda.

Zmaj 132 je stvarno izmišljen, da vlasnika dotera do ludila. Moji su ga uzeli novog, ali od kad se ja sećam, uvek su ga popravljali. Otac je menjao lamelu kao ovi u Formuli točkove. Kad si potrefio neki loš kvalaitet, pojeo ga za dan-dva. 142 je svemirski brod naspram ovog malog. Jedne godine sam ga šlepao kući 4 puta. Dva puta iz iste njive.

Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről

Bitno da on ide.. Propalo kvalicilo juce, sve manje i manje hvatao dok nije prestao. Probali podesavanjem radilo malo i tjt. Odradio bez kvacila jos oko 1.5h da ne ostaje, po potrebi se ugasi da se izbaci iz brzine 😂 Sledi nam malo druzenja sa majstorom pa da napadnemo kukuruz :D

Nazad
Vrh