grunt
Član
Чиста уметност
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pun pogodak. Ležaj se raspao, sve ostalo je kao novo.......E, u tom velikom kućištu imaš zupčanik koji pokreće valjke. Zupčanik je na ležaju 6209 i vrlo verovatno je on u pitanju. Pogotovo ako imaš roto sečku. Da izvadiš taj zupčanik moraš izvući šestougaonu osovinu. A nju nećeš izvući dok ne skineš limove sa strane, dok ne očistiš osovinu i dok je ne razmrdaš čekićem levo desno. Kad se pokrene, ispiraj vodom prljavštinu kod svakog zupčanika. Dovoljna je flaša od dve litre sa probušeni čepom.
I da, na spojnici izvrti šarafe da im se ne pokidaju vrhovi kad budeš čekićao.
Evo jutros čitao kako je Siniša objašnjavao kako se vadi šestougaona osovina,i gle čuda,eno je opaučila...Neću više da čitam ovu temu...kako ko napiše da se nešto pokvarilo ili neki problem tako se odma i kod mene pojavi...baksuz...
Eno ne radi leva kočnica...
E baš je tako opaučila...Ja sam ih se namenjao i našmirglao za dva života.Ajde kad pukne na sredini pa ubaciš spojnicu i brzo rešiš kvar ali kada pukne kod samog zupčanika gde ne može da dođe spojnica, lele i kuku.
A u p m, sad sam ja pročitao kako je tebi opaučila osovina i šta mogu očekivati kada nastavim sa vršidbom? Eeeee jbg...Evo jutros čitao kako je Siniša objašnjavao kako se vadi šestougaona osovina,i gle čuda,eno je opaučila...
Stvarno odjavljujem iz teme..