ZMAJ kombajni

Pa nisam ni mislio da ih skine kao čep sa flaše piva. Normalno da treba da se brusi, seče..... malo da se napati.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Да има луфта и у болцнама и у носачу,виљушци...значи да обрусим оне чауре на носачу и да Стругар направи нове и да их заварим?За виљушку није проблем она је доле.Дали би ваљало рајбовати на лицу места нема ту пуно луфта није их разлокао јако...

Ја би то радио све рупе рајборером ако може и направио би нове болцне. Много простије и једноставније.

Тако ће и бити набавио сам рајборер и колеге са форума ме саветују да убацим болцне мале песнице од имт-а оне ју ф31.75мм а постојеће болцне 31мм.

Morao sam na google pogledati,prvi put vidim to :sleep:....To sta radi ?,razbusuje rupe kao ona masina za razbusivanje zglobova na gradjevinskim masinama ?.

Алат овалног облика који на свом трупу има 3-4 ножа која се штелују тј скупљају шире како је то произвођач одредио од до неке мере..лаички ти говорим.

Razumem,znaci razbusuje rupe.Mene isti posao ceka,kod mene bas lupa tu ,ima lufta sve u sesnaest ....Imas tu vise opcija,ne tebi je odluciti se sta ti je lakse ili sta od alata imas sto bi to odradilo.Ja cu videti ili ce raditi autogeno da isece te caure,ili cu elektrodama za zljebljenje polako skidati var.Bas je glupo sto su caure zavarene ,kako nema nesto sto mozes izbiti napolje ,ubaciti nove i mir ....jeb.. ovo kako su napravili u fabrici.

Тако ће и бити набавио сам рајборер и колеге са форума ме саветују да убацим болцне мале песнице од имт-а оне ју ф31.75мм а постојеће болцне 31мм.
Мислим да је беспотребно стављати болцне од мале песнице. Направи ти болцне од неког квалитетнијег материјала и трајаће ти до пензије.

Razumem,znaci razbusuje rupe.Mene isti posao ceka,kod mene bas lupa tu ,ima lufta sve u sesnaest ....Imas tu vise opcija,ne tebi je odluciti se sta ti je lakse ili sta od alata imas sto bi to odradilo.Ja cu videti ili ce raditi autogeno da isece te caure,ili cu elektrodama za zljebljenje polako skidati var.Bas je glupo sto su caure zavarene ,kako nema nesto sto mozes izbiti napolje ,ubaciti nove i mir ....jeb.. ovo kako su napravili u fabrici.
Хидро погон је решење уф не би му било равног за нас обичне Сељаке.

Ili nisi bio na otpadu?
Cega tamo ima ako Fapova i Dajceva nema...
Ja sam sebi napravio od fapove poluosovine polugu da ide na traktorske poluge i preko nje lanac, za sumu nema nista bolje.
Sve drugo ili se iskrivi ili pukne a strugar kad te vidi sa njom u rukama se mnogo raduje

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh