guest 43101
Član
Pa nisam ni mislio da ih skine kao čep sa flaše piva. Normalno da treba da se brusi, seče..... malo da se napati.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мислим да је беспотребно стављати болцне од мале песнице. Направи ти болцне од неког квалитетнијег материјала и трајаће ти до пензије.Тако ће и бити набавио сам рајборер и колеге са форума ме саветују да убацим болцне мале песнице од имт-а оне ју ф31.75мм а постојеће болцне 31мм.
Хидро погон је решење уф не би му било равног за нас обичне Сељаке.Razumem,znaci razbusuje rupe.Mene isti posao ceka,kod mene bas lupa tu ,ima lufta sve u sesnaest ....Imas tu vise opcija,ne tebi je odluciti se sta ti je lakse ili sta od alata imas sto bi to odradilo.Ja cu videti ili ce raditi autogeno da isece te caure,ili cu elektrodama za zljebljenje polako skidati var.Bas je glupo sto su caure zavarene ,kako nema nesto sto mozes izbiti napolje ,ubaciti nove i mir ....jeb.. ovo kako su napravili u fabrici.
Полу осовина од фапа.Е да ајд нађи ти добар материјал јбг ...болцна је сигурнија.