grunt
Član
Стави блинде да се не зајебаваш после сито кукурузно доње и горње обртаји 400-600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ces raditi i kukuruz posle, bolje sad sve odradi isto kao sto ide za kukuruz. Znaci kukuruzna korpa, blinde, blokade na kaskadama, letve na biteru, sita za kukuruz. Ako mislis na cesalj sto se zavrce na korpu, ja ga nisam blokirao. obrtaji sto rekose 400-600. I posle kad prebacujes na kukuruz imas minimalno posla.Šta sve treba da se promeni na žitnoj varijanti da bi se radila soja?
Imam sve potrebne delove, samo ne znam šta ide.
Korpa znam da ide kukuruzna, ali nisam siguran za blinde. Sito ide kukuruzno.
Da li se skidaju letve na biteru da bi se stavile čaklje ili se soja radi sa letvama?
Da li se stavljaju kaskade na prvi deo slamotresa?
Da li se blokira češalj bitera?
Koliko je obrtaja doba potrebno?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Imam tablu od 143 komplet svi ispravni el. satevi i senzorPozdrav, da li je neko na zmaju 135 menjao elektricni pokazivač broja obrtaja bubnja za mehanički sa sajlom, da li je to izvodljivo??
Може ли број од њих. Тај електронски показивач универзални може на сваки комбајн да се прикључи?Uzmeš elektronski pokazivač.Ima u Agroelektronici da se kupi, koštao je 50 evra i miran dugo.