grunt
Član
Па који сад
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hitno mi trebaju dimenzije kaiša na 143 za pogon slamotresa, i da li tu ide običan ili šestougaoni kaiš?
Pitanje i odgovor su iz 2013e godine. Treba da kupim kais za rezervu, ovaj koji je trenutno na kombajnu je izlizan i ne vide se brojevi, ja sam ga izmerio kanapom i posle izmerio kanap i ispalo je da je dugacak oko 7000 mm. Nemoguce da je toliko istegnut, verovatno nije odgovarajuci kais na njemu. Video sam da postoje 2 varijante 143, na jednu ide neki kraci kais cini mi se 5600 mm a ovaj 6500 je duza varijanta koja bi vrvt trebalo da ide i kod mene a razlika je u tome sto neke (vrvt novije 143) imaju jednu dodatnu remenicu koja je kao fiksiran spaner...Ide običan 22x6500
Прошле год ставим нову пумпу хидраулике на змаја и данас пукне пишљива гумица и то доња усере ми мотор пола комбајна **greška ти и квалитет и све