ZMAJ kombajni

Kolege, jel ima neko možda neku ideju na zmaju 170rm imamo problem sa pinjonom za obrtaje bubnja ne okreće sajlu u dobrom smeru i samim tim na satu ne pokazuje obrtaje. Da li je neko imao sličnu situaciju. Sve je novo od igle i sajle do samog sata.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Radi to posao sigurno ali se ta korpa steluje na manji zazor pa verovatno je i motoru teze a i sam kapacitet kombajna predpostavljam da je nesto umanjen
To je najmanji problem,brine me samo da ne bude losijeg izvrsavanja u psenici ili uljanoj repici ako nekad je sejem, ili u kukuruzu,mozda i soji,loma zrna ili sta vec ...suncokret znam da ne bi trebalo praviti nikakvih problema jer sam ga radio dosta godina sa zitnom korpom.

Nema, ima separator iza bubnja.Univerzalni podbubanj su ubacili na 170-191 jer u slučaju zamene istog treba da rodiš ne mečku nego 2 mečke da bi zamenio pa su ovim putem olakšali.

Uspeli da rešimo, pa nek ostane ovde. Smer obrtaja na pinjonu se nekim razlogom promenio i vrteo u kontra stranu samim tim sat gore nije mogao da očita. Kupljen drugi sa istim kataloškim brojem i svim i sve radi odlično.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Дали је могуће да пуца шасија Житног хедера на 142 део где је рука L профил ако коса није у добром паљењу?Сви луфтови су елиминисани што се тиче руке,погона,лежајева...али чињеница је да паљење није било добро.
IMG-20230623-120735082.jpg

Nazad
Vrh