Pa jel moguce ili ne ,videces kad poskidas lezajeve.Inace po meni,iako hvala bogu za sad jos nisam imao iskustva sa tim,ali po citanju na forumu ti lezajevi bitera su najteze za promenu od svih ostalih lezajeva na celom kombajnu.Ja sam prosle godine menjao lezajeve bubnja,ono je bilo maciji kasalj,smesno koliko lako sam ih izmenuo,a i sad evo pred zetvu psenice izmenjao 9 onih lezaja sto su na osovini vetra,spiralama itd,2 bila losa ovo ostalo preventivno da ne mislim,svi su lako isli jer mislim 5 god su svi menjani bili kad je kombajn remontovan.Kad dodje biter na red,a nadam se da nece uskoro,tu se izmeni i sta treba i sta ne treba,nema da stedis jer je pakao to izmeniti,ne stedi ni na cemu.Inace po citanju na forumu ako ti je zaista osovina stradala,mozda bolje gledati polovnu valjanu,koliko znam odgovara i sa Zmaj Univerzala,to je sigurno bio kvalitet neki tada.Ovo danas nzm bas,koliko se ljudi zalili na osovine slamotresa pa i bitera,nekima se ta nova osovina uvijala kao kifla,nit okaljeno kako treba nit nista.A muke zive to odraditi,nije posao od sat,dva nego ko zna koliko ako trebas grejati,seci itd ....