ZMAJ kombajni

Počeo sam da radim adaptaciju na Z142 za psenicu. Jesu li dobri početni parametri za korpu ulaz 20mm (rucica na 4. rupi od dole) a izlaz 10. sina na korpi 15mm?
I ako neko ima sliku donjeg sita za psenicu.

Bas tako. UY 206. Pregledati i ostale lezajeve na elevatorima i osovinama. Prasina ih ubija. I po mogucstvu staviti lezajve sa plasticnim poklopcem.
Nego jel radio ko psenicu sa kukuruznim (manjm) lancanicima na uvlacnom grlu? Prethodni vlasnik kaze da je tako radio dok drugi govore da ce gusiti.

Potvrđujem da sa manjim lančanicima radi perfektno.
Od kako imamo zmaja lančanici nikada nisu menjani, stalno su kukuruzni iliti manji. I nikada nije bio ni jedan problem što se toga tiče u 15 godina kombajniranja zmajem...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nabudžio igličaste ležajeve sa svojim košuljicama da mi ne jede osovinu ni lančanike ona originalna varijanta, i ne menjam. Sve deljemo sa malima.

Radi i moj kum. Kupio je prošle godine valjda posle pšenice. Sada radi sa njom ječam, kako izgleda poso nemam pojma....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Неће Слонче у лонче рођо.....каже Шојић.Па не мењаш је ко гаће сваки дан јбг мада можда неки дуго издрже у једним гаћама🤭

Da li su nekom izvađeni slamotresi trenutno? Trebaju mi dimenzije guma na početku slamotresa, nema nigde da se kupe gume, tako da moram praviti.

Nazad
Vrh