grunt
Član
Фали ми три реда и три жице како је он то погубио питај Бога...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Verovatno da će biti neki 132 ili 133, video sam da su im menjači slaba strana. Takodje sam video na oglasima da ima koji prenos dob biter imaju na lanac a ima i koji imaju varijator. Još po koja informacija dobro došla šta još pogledati obratiti pažnju prilikom odabira primerka... Pozdrav!!!Praktično si izvršio fiksiranje varijatora.Najbolje bi bilo, da nađeš neki sa menjačem od 142. Nije velila razlika u ceni, a puno znači. Sve ostalo je redovno održavanje. Raniji modeli 132-ke nemaju ojačanje ispod prednje osovine, pa im puca osovina sa strane bunkera ako im je ugrađen. Mi smo skinuli varijatora sa bubnja i stavili čaure između diskove. Ranije je uvek lomio te dugačke šrafove varijatora.
Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről
Ми смо узимали патентирану жицу у НС горе на Клиси фирма да ли је Дак или како већ, и сами секли на дужину и увлачили у корпу.Gde kupiti i kako najlakse zamenuti zice na zitnoj korpi?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока