ZMAJ kombajni

Mi smo u obicnu plocu napravili 4 rupe za ta kucista u kucistima urezali navoj, a na istu plocu jos tri rupe za sajbu iza siroke na biteru… u sredinu maticu sa sitnim navojem kao i ovde na slici…

Tako je. To je još bolja varijanta, počeo sam skupljati materijal da zamenim tu gornju ploču sa drugom koja ima više rupa međutim nisam odradio. Ostalo je ovako.

Kolika debljina ploče bi minimalno tu trebala, ja imam jednu od rashodovanog pluga starog oltovog mislim da je 18mm pa bi nju iskoristio ako je dovoljna.

Ja to uvek brenerom autogenim izduvam i tako desetine puta i ne vidim potrebu za izmisljanjem alata

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Remenicu vetra ako zapekne ugrejem pa voda
Ako nista razbijem je

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Мора се човек сналазити у ова смутна времена...тера све на ланац тако да ми ова Мазалица и не треба.
IMG-20230516-110742347.jpg
IMG-20230516-110656725.jpg

Pa ako sam dobro razumeo @lovac luka ti je i odgovorio za remenicu iza široke remenice bitera tj.remenicu vetra.Ovo naravno ako pod šajba podrazumevaš remenicu :unsure: .

Šajbna tj remenica iza široke remenice koja nneće da siđe rukom ili radapcigerom-svlakačem, kad je zagreješ (one tvrdoglave moraš doooobro zagrejati-na crveno) i ohladiš, silazi ko hebem ti.

Дали има неко расходовану корпу змаја 142 требају ми они дистанцери и шипке мада шипке тј стезачи како да их назовем могу и нови да се купе а дистанцере не могу нигде да нађем.

Koliko komada limova i koje dužine? Nešto imam ali nzm koliko a trebaće i pronaći. Šipke nemam.
A ša je sa tvojim limovima tj distancerima?

Ма овај лик што сам купио комбајн од њега мењао оне шипке и погубио те дистанцере сад морам да пребацујем са једне на другу корпу.

Nazad
Vrh