ZMAJ kombajni

Jel ima neko 142 sa svim tockovima od zmaj 161 ?.Dobije se malo na visini lule ,zbog kipovanja u kamionske,valjda ...

Gornji lancanik elevatorskih lopatica na zmaju 135 je dobio luft na koji nacin prici do njega kada je onaj nazovi poklopac u obliku polumeseca iznad zavaren tj zapunktovan a osovinica na kojoj se nalazi sa nje se ne mogu izbiti lezajevi, prosle godine pokusavao da ga iscukam i sekao brusilicom ali ne ide, ima li neka fora za to ili jedino da se isece pa nov po prethodnom uzorku da se napravi?

A da negde napravis prozor da ti bude lakse izbit lezaj? Nisam nikad zagledao male zmajeve al nema tu neke razlike.

Ja sam lezaj na biteru skidao tako sto elektro aparatom podesim na najjacu amperazu i istopim kuglice i povadim, skinem spoljnu kosuljicu a unutrasnju malo secnem brusilicom i sekacem je udarim i ona pukne. Sad sam napravio ono na cev da se zavari i kontra udaranjem ide napolje ceo lezaj kao od šale

Ja sam lezaj na biteru skidao tako sto elektro aparatom podesim na najjacu amperazu i istopim kuglice i povadim, skinem spoljnu kosuljicu a unutrasnju malo secnem brusilicom i sekacem je udarim i ona pukne. Sad sam napravio ono na cev da se zavari i kontra udaranjem ide napolje ceo lezaj kao od šale
Kako misliš kontra udaranjem? Ako imaš neku sliku te cevi?

Nazad
Vrh