ZMAJ kombajni

Celi heder od univerzala sa sve kolicima možeš naći za 500e. ( moj sam kupio za 380 + 100e kolica). Jednom namestiš i samo prekačinješ.
Koliko koštaju ploče za adapter?
Na kraju krajeva tvoji novci, i tvoje živce ćeš da trošiš....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Je l' ima prepravki u kacenju hedera sa univerzala na 143 ? Koja je sirina tog hedera? I mozda ipak ima prednost srafljene adaptacije na zitni kod 143 jer je produzen u odnosu na prethodnike..

Ja radim sa adapterom i navarenim noževima, nisam primetio da mi je veći rastur nego kod kolege koji radi sa žitnim hederom čak naprotiv.
A druga stvar meni bitna je ta lakše prodjem kroz saobraćaj i uske lenije koje su obrasle bagrenjem i sličnim voćkama.

Celi heder od univerzala sa sve kolicima možeš naći za 500e. ( moj sam kupio za 380 + 100e kolica). Jednom namestiš i samo prekačinješ.
Koliko koštaju ploče za adapter?
Na kraju krajeva tvoji novci, i tvoje živce ćeš da trošiš....

Ja već neko vreme tražim heder,i sve što se pojavi je groblje za duplo veće pare...a najviše živaca sam gubio baš sa tim hederom što ti hvališ..
Jes ti nekad radio sa kukuruznim adapterom u suncokretu?

Jednu sezonu i batalio, muka živa. Da ne preteram ali bilo 20tak puta sam morao da stanem i odgušim adapter na 1kj. Doduše sa navarenim noževima na lance i kontra nožem, nisam sa adaptacijom. Sa adaptacijom su probali drugari pa batalili.
Onda sam namestio ovako i za 7-8 godina ni jednom ali bukvalno se nije desilo da zaguši.
13404f0210492282454f32d867252006.jpg

43386d8a3b829b05d34cb3eaea8b4382.jpg

ef8ec2dda8d45f2f73ea3c2e73d3d52c.jpg

Franko fabril homemade
P.s.
Sa klasičnom adaptacijom na žitnom hederu ako nije sve u picinu dlaku kako treba i te kako zna da bude zajebanci♡a.

Poslednja izmena:
Podigao si kljunove da bi odsecao što manje stabljike,tj da koliko toliko možeš da skidaš samo glavice,pretpostavljam?

Baš kontra, seče dosta duže štapove sa glavom zajedno, od klasične adaptacije. Ali zato koliko god brzo da teraš sve proguta, nema gde i šta da se zaglavi.

Ja nisam imao problem sa brzinom u suncokretu,sa Univerzalom u drugoj pa i pun varijator,u soji i žitu samo prva...

Zna mozda neko na koliko bara se pune azotom hidroakumulatorske boce na zmaj 171. Trebalo bi da pise na njima mada na ovim mojim nista nepise.

Ko radi remont i punjenje tih boca?Na mojoj 143 jedna je masna i pušta pa sam to začepio i radi bez toga ali rado bi to rešio .

Da li znate gde se mogu naci polovne prednje felne (moze a ne mora sa gumom) za 143 ? Da li su iste kao na 142 i da li mozda odgovaraju neke jace sa vecih modela ??

Nazad
Vrh