ZMAJ kombajni

Mozda rumski vasar? Ja sam prosle godine kupio kod brace…

Danas spade krajnica spone sreca pa u njivi inace bi prvi jarak bio moj

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Pomoc. Moze li mi ko slikati kako stoje oni drzaci sita na Z142. Vadio sam sita pa nisam siguran da li sam dobro montirao te drzace. Uploadovanje slika mi nesto ne ide pa ne mogu da okacim kako sam ih stavio.

Nemoj samo pretezati tu navojnu sipku,i pazi da je stegnuto jednako,zna to sr... da pukne i onda moze da napravi poprilicnu jeb... situaciju.

@Tomić Toma Vezi taj drzac sita ,tj oba levi i desni,za donje sito nekom debljom zicom,veruj mi mnogo manji haos u kombajn ces napraviti ako ne daj boze pukne taj stezac tog drzaca.

Ja sam moj našao u spirali povratne mase što vodi iz auscuga nazad na dob... Da, svakako je bolje osigurati ga nekako...

Nisi jedini, kod velike većine je bar jednom završio u spirali neovršene.Kum davnih dana ter'o Zmaja kod jednog u selu i desi mu se taj peh.Hteo da podavi decu od jedne mušterije kod koje se to desilo jer je bio ubeđen da su deca ubacila u kombajn Čekaj čoveče, to ti je od nosača sita.

Može biti i gore kad se deca igraju... Drugar od mog dede prodao kravu, i mesar našao kilo ekseri u buragu... Šta ćeš, dečija posla... 😊😊

Nazad
Vrh