MONTOYA
Član
Mora da su mu veliki obrtaji motora kad ide toliko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste nasli vec osovinu?Pomoc, pomoc. Gde ima da se kupi osovina pogona bos pumpe i hidraulicne pumpe na Z142? Danas mi obrijao kajlu i kad sam skinuo prirubnicu da je zamenim vidim da je osovina ostecena i kajla ima mnogo lufta. Namontirao sam tako kako je i ovvrsao sam nekih 1,5ha posle toga al se bojim da me opet nacisto ne izda kad bude najpotrebnije.
Kod mene je ležaj veći od 6306.Tako je fabrički .Moj je 1992.Tako i piše u katalogu. Ali je neko (verovatno predhodni vlasnik) precrtao i upisao 6307. To me zbunilo,a sutra treba da kupim i zamenim jer je ovaj počeo da se greje...
Nasao . To jest prodao mi kolega @MONTOYA kojem se javno zahvaljujem. Zamenio osovinu, one 3 spojnice sto idu sa osovine na hidro pumpu i pravilno uzupcio motor jer su se reperi masali. Usput zamenjena vodena pumpa i detaljno opran hladnjak. Danas probao i motor drzi temperaturu 60C a pre ovih popravki je radio izmedju 80 i 90C, sto je bilo mnogo s obzirom da nema termostata. Jedino sto i dalje frkti (verovatno zbog malo lufta u onom mesinganom zupcaniku), ali Boze moj. Ne moze sve biti potaman...Jeste nasli vec osovinu?
Nisam bio tu pa sad vidim da vam je trebalo imam ja.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока