Bio je kod Šanjike u Vajskoj rasturen 190 pre par godina, nije imao rukavce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo lakse ide kroz mekanu njivu ne pravi duple tragove i kroz blatoMislim da od toga nema vise nista, vocnjak u kom su stojali delovi je iskrcen ociscen i tamo mu vec dve godine sejem zito povrsina oko hektar.
Mada ne kosta nista da ga se nazove.
A i bilo je rastureno i dve 125 prosle godine… neznam treba se raspitati.
Luka koja je potreba toga, kod nas se to radilo kod jednog coveka koji je vrsio ribnjak pa da moze upravljati u blatu…
Hmmm da, sad vidim. Ne znam kako sam ja došao do osovine slamotresa.....Čovek pita za osovinu ulaznog grla ne za osovinu slamotresa.
Ubaci ojačanu osovinu, komplet sa kucistima, i dvoredne samoudesive ležajeve.Pozdrav svima, treba mi savet gde uzeti novu gornju osovinu elevatora hedera i desno kuciste a da je boljeg kvaliteta za zmaj 142? Da li je bolja opcija pokusati pronaci dobru polovnu osovinu ili ne? Hvala svima unapred.
I nove lančanike onda.....Ubaci ojačanu osovinu, komplet sa kucistima, i dvoredne samoudesive ležajeve.