ZMAJ kombajni

Na zmaj141 u kukuruzu mi ide mnogo oklasaka na sita, baš ono mnogo, šuške nema samo oklasak, kuda bi mogao da se pojavljuje tu?
Koliko brzo ideš u radu? Hoće zbog malo mase da prolazi svašta na sabirnu i sita Probaj da ga nagasiras pa ćeš videti da li je isto stanje i tada.

Treća sezona, a pre toga mi je skupljao čovek koji na klasu ima takav sistem , a utisci.... šta znam meni je ok , nakupim dovoljno za gorionik da se grejem celu zimu , par dana posla ali nema kupovine ogreva.

Mislim čiste šapurine ili prljavo. Svi bi mi iskoristili kada bi moglo, 2 do 3 prikolice da se grejemo koliko možemo povoljnije, kada smo batalili branje u klipu.

Imam mlin za mlevenje na granule do 10tak mm veličine i tako ložim.
Aco nebude to 100% čisto ali meni nesmeta malo šuške jer ja to sve sameljem

@cowach88 ja sam stavio davač i sat od Zetora 7211 ili sličnog,dobro pokazuje temperaturu već nekih 15 godina.
Treba samo provući jednu žicu od sata do motora ukoliko je nema.

Ja sam vec uzeo mehanicki sat sa alkoholnim kapilarom. Ako se ne varam, jedan davac je za temp. motora, drugi pali lampicu kad se motor pregreje. Koji da izvadim, gornji ili donji?

Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről

Tako je bilo i kod mene na Dragonu i šta god mu radili nije bilo rešenja.Kao da nema češalj pa sve ide na sabirnu i dalje preko sita napolje.
Blindiran je češalj, blindirane prve kaskade, češljevi na biteru i isto uvek pa je tako terano i radio bez problema.
Jel ste imali na pocetcima slamotresa one gumene stranice sa prednje strane?

Узео сам Микрон,стара има луфта под руком.Пробао сам обе пнеуматским пиштољем стара пућка а нову једва задржим прстима аматерска метода😁

Mikron je čistokrvni Kinez, takođe sam kupio njihovu pumpu volana za 577, radi da kucnem u drvo ali sam mogao proći jeftinije za istu stvar.

Nazad
Vrh