ZMAJ kombajni

Pa da slab je, nasao sam jedan od golfa 2 dizel pise na njemu da je 65A
Moram da proverim i da li paše od Passata B3, taj je 90A

Poslednja izmena:
Kako da podesim 142 za soju? Prvi put ću probati sam da kosim soju, heder je 3.6, kukuruzna korpa, kukuruzno sito i pogon na lanac. Mislim na koliko korpu da otvorim, vetar i brzinu vitla.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Imam jos jedan problem sa 142, naime moram svaki dan da ga luftiram da bi upalio, alnaser nov, ac pumpa stavljena nova, ventil stavio kod rezervara, u cemu bi mogao biti problem?
Ja sam imao isti problem, odradio bos pumpu i dizne, stavio novu ac pumpu, eno pali kao auto vruc i hladan pali na zub... Sad i prvo paljenje ne dajem gas pali na leru, stajao je 7 dana juce seo upalio na zub...

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ljudi bos pumpa vam cim stane motor da na pun gas, to davanje punog gasa nema vas nekog smisla kad je sve ispravno, kd motor upali i pocne da se vrti, dodavanje se pomeri na ono zadato polozajem gasa… tako da turiranje dok vergla nema ama bas nikakvog smisla…

Na koji razmak ove godine ste namestili otkidačke ploče? Da li je 32/35 dovoljno za ovu godinu?

Данас закачио кукурузни адаптер на пола гаса неће да дигне тек на пуном гасу,кад се мало угрејао само под пуном туражом да мењам пумпу?

Koji odnos lančanika bi mi trebao da dobijem 600 obrtaja bubnja, da bih radio soju kako treba? Trenutno imam 400 obrtaja, 51 lančanik je na bubnju, a 19 zuba na pogonu.

Evo u istom momentu I baća kiraj okačio sliku... Sad kukuruz radim sa 19-52 I ima oko 360 obrtaja... Ili me Sajla na obrtaljki laže, ili ko što I sumnjam da mi je pumpa malo "odršafljena" pa motor ima veće obrtaje...

Nazad
Vrh