ZMAJ kombajni

Super. Jos samo da kupim nov kais da imam za rezervu. Neka preporuka gde u NS kupiti a da je ok odnos cena-kvalitet? U Set trade mi nude obican Sawa za 7.000din i Continental nazubljeni od 19.000din.
Djukić Trade NS, ima uvek dve do tri vrste pa biraš šta ti odgovara a sa cenom korektan.

Na zmaju 142 mi preko noci heder upusti skroz do zemlje, sta moze da bude problem?

Kakve veze ima sto upusti preko noci?
Meni je stvar samo u radu da ne upusta!
Juce ubacio novu hidro pumpu, kad i cev ispod nje prozuljana pa i crevo umesto cevi
Hteo sam tandem pa da razdvojim volan i hidrauliku ali nema vremena sad za igru
Sutra pranje tog zla pod motorom od curenja hidro ulja i spreman je za dalje

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Lep dan za listanje oglasa i učenje istorije Zmaja.
Kakav je motor tam vazdušar 260ks na 191? U smislu jel sreća najveća ili je pouzdan? Koja je okvirna cifra generalne za taj motor kad dodje do toga?
I jel sve 191ce imaju hidro pogon fabrički ili kako koji? I šta je tu problem pošto se uvek spominje u negativnom smislu?

Siri je samo koliko su gume sire ne puno… jer ulazi isto u redove kukuruza kao i 142… isto tako i visina, malo je vislji, isto ne mnogo… recimo na 142 je maska hladnjaka najvisa tacka, a ovde na toj visini mozda kabina i bunker ostalo je sve nize…

Lep dan za listanje oglasa i učenje istorije Zmaja.
Kakav je motor tam vazdušar 260ks na 191? U smislu jel sreća najveća ili je pouzdan? Koja je okvirna cifra generalne za taj motor kad dodje do toga?
I jel sve 191ce imaju hidro pogon fabrički ili kako koji? I šta je tu problem pošto se uvek spominje u negativnom smislu?
To je v8.. generalna se ne isplati, ima lepih motora koji manje trose za te novce… trebalo bi da 191 imaju hidro, a 190 nemaju… za pouzdanost neznam… imaju 30 i kusur godina dakle ide.

Kako resiti varijator vitla, smanjim skroz obrtaje ali se tokom rada varijator sam otpusti i ubrza vitlo na maksimum, sta moze biti problem?

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh