ZMAJ kombajni

Jel remen nije labav? Ja sam fabricku duplu morao menjati tek pre dve jeseni, i onda je caproni izdrzala tek 200 sati, nakon cega je opet poslana na remont i za sada ide ali pitanje do kada ce…

Takva i jeste, i za 200 sati pocela da curi kod remenice i sporo da dize… poceo ovaj u firmi da se vadi kao previse ste zategli remen… a ona stara bila fabricka i nema kuciste sa lezajem, bar se ne vidi ovako izrazeno kao ovde i tamo sam kao znao naspanovati kais, a ovde odjednom neznam… plus ja sve remenje za nijansu drziv labavije… tj. Minimalno koliko je potrebno…

Takva je bila i kod mene.Verovatno originalna, teška k'o tuč a menjao sam taj među ležaj jer se klimala remenica.

Жито и кукуруз на ланац иде одлично...Јуче и у Соји без проблема није била најчистија али ишао је Змај ко прави.Иначе Краљица око 600-650 кг по јутру.

Soja,zmaj i lanac su pun pogodak.jeste da ima posla da se prepravi sa varijatora,ali isplati se.jos kukuruzna korpa i Bog da te vidi.
Inace juce mi drugar pokazuje video- soja pocela da se otvara,poispadalo dole mašala-a ne moze ni uskoro da se vrsi.divota.

Да кукурузна корпа и сита ма иде милина...на Битеру З-22 само мењам на бубњу нема више скидања Апцуга како га већ ко зове.

Super. Jos samo da kupim nov kais da imam za rezervu. Neka preporuka gde u NS kupiti a da je ok odnos cena-kvalitet? U Set trade mi nude obican Sawa za 7.000din i Continental nazubljeni od 19.000din.

Nazad
Vrh