ZMAJ kombajni

Ispod motora nema sta da trazi pleva,mast,ulje,samo lim.Drzite taj deo cistim,znaci taj motorni prostor,i cak i ako se ne daj boze zapali,tesko da ce izbeci kontroli.A ako je sve masno i prljavo,onda ni protivpozarni ne pomogne.

Pošto su i mlađi "okilavili",rešili su da olakšaju otvaranje surle na 142.Opruga je dosta jaka pa se desilo da povija nosač gde se zabravi surla al jedan vinkli kao na slici je rešio taj problem .Čak i ja sa lakoćom otvaram. :osmeh:

Da li neko zna šta da uradim da mi snimak na jutjubu bude normalan a ne ovakav.

Imam mali problem sa pick up prstima, heder nije dugo radio ja sam razradio ide sada lako rukom ali na jednom mestu malo teze ide, da li to moze da mi predstavlja problem u radu

@kiraj ako sam dobro video na snimku ti imaš onaj sistem podizanja cevi od filtera vazduha, ako bi mogla koja slikica kako si odradio 😁

Zasto zmaj 142 vraca gorivo u rezervar a novi ventili na ac pumpi , nova creva , filteri. Kad ga izluftiram upali i radi , kad ugasim i ponovo palim samo se javi i ugasi se , opet moram da ga lufiram da bi upalio .

Poslednja izmena:
Da ne vuce mozda ali bas da ga vraca.. Da nisu zamenjeni ulaz i izlaz AC pumpe, tako bi mogao da vraca ali onda ga nikad ne bi upalio.. Ako nista drugo moracete opet da proverite ventile, da li su ti zamenski ok, da li lepo nalezu u okce..

Pa nesto kontam da vuce vazduh nebi mogao raditi ceo dan ugasio bi se , jedino kad ugasim vrati , mislio sam da kupim novu ac pumpu ili da ubacim elektricnu dole .

Ovo sam bas hteo da kazem, ti ventili na pumpi nesto nisu u redu, oni moraju da spreci vracanje odnosno da propustaju samo u smeru od rezervoara ka pumpi i dalje..

Proveri ti prvo da ti nije zaglavila kuglica u ventilu iznad filtera goriva pa na povrat vrati gorivo u rezervoar, pa posle eksperimentiši sa ostalim

Pa na povrat i vrati imam providno crevo i kad ugasim kombaj ono iz povrata nestaje gorivo i iz filetra iscuri malo , mozda taman da pokupi vazduh bos pumpa .

Нај обичнију око 20 е на купујем продајем...ушрафио је за степенице повезао струју са контакт браве ево трећа сезона без икаквих проблема.Могу ти сутра сликати.

Nazad
Vrh