ZMAJ kombajni

Dok sam vozio kombajn kod drugara on je imao sat za temp preko sonde i fabricki kada je na satu 75 stepeni na fabrickom je skazaljka na kraju zelenog...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Zavisi kolika je nadogradnja. Kod mene stane 27-28.
A bez nadogradnje neznam koliko stane.
Prve godine kad je kombajn kupljen, negde avgusta meseca, kukuruzi su bili dobri, pa nije moglo stati 8 redi na kratku duž u bunker. Terali smo 4 tamo i 2 nazad. I posle toga odma stavili nadogradnju.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Imam ja klackalice za s46… ako nekom zafali… i jos po neke sitnice imam onu osovinu sto tera kosu, sto ide na 4 sarafa… i tako neke sitnice… tockic za stelovanje obrtaja doba… tu levo desnu spinglu.. neznam ni sam ako nesto nekom usfali mozda iskopam negde… mada su to mahom sve neke sitnice koje bas nisu od nekog znacaja

Da li neko zna gde izbacuje kombajn hidraulicno ulje kad ima viska u rezervoaru hidraulike na zmaju 142,gde najcesce popusti ili ima odusak.proveravao sam sa vazduhom pod pritiskom naduvao sevrezervoar ali nisam primetio da pusta vazduh,i sad ima ulja na minimum sas spustenim hederom i pusta ulje negde moram skinuti rezervoar.izbacio mi u zitu sigurno 1litar ulja,sve masno ispod ccc

Poslednja izmena:
Na čepu od rezervoara ulja za hidrauliku ima odušak.Tu može da izbaci.

IMG-53fd174e58af87e51b7418f777a63aec-V-1.jpg

Имао сам један дефект који је одклоњен на њиви и гас.Погон пужног транспортера хедера.

Nazad
Vrh