zzivica
Član
Rezervoar ulja pa na dole limarija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da niste prekjuce vrsili (kosili) njivu u Banstolu pored glavnog puta sa desne strane ka Cortanovcima? Otprilike oko onog dela gde su vikendice. Video sam nekog Zmaja sa poprilicno uskim hederom i rasturacem slame pozadi.Имао сам један дефект који је одклоњен на њиви и гас.Погон пужног транспортера хедера.
Može slika od napred da vidim kako stoje kljunovi danas sam montirao kod sebe i deluju mi da su jako visokoDa li neko zna koji kajs ovde dodje, ne mogu da nadjem katalog
https://www.imagebam.com/view/MEBMR3U][/URL]
Ista situacija prosle godine u soji. Samo sto je ovde grancica pala na plevu ispod motora i pocela da tinja. Da je isao jos jedan krug, tj. da nije majstor stao da ocisti komarnik, verovatno bi planuo. Znaci luda sreca.Данас за мало да Плане Змај,грана пала на колено издувне гране и ауспуха и почела да тиња осетим нешто дођем гледам око комбајна ништа све у реду кад сам завршио парцелу попнем се горе да издувам хладњак имам шта да видим она се ужарила само што се није прополивила и пала доле....Сам Бог ме погледао...