ZMAJ kombajni

Имао сам један дефект који је одклоњен на њиви и гас.Погон пужног транспортера хедера.
Da niste prekjuce vrsili (kosili) njivu u Banstolu pored glavnog puta sa desne strane ka Cortanovcima? Otprilike oko onog dela gde su vikendice. Video sam nekog Zmaja sa poprilicno uskim hederom i rasturacem slame pozadi.

Eto koja slucajnost. Hteo sam da stanem i pitam kako ide, ali kako je kombajn stajao pored otkosa, nisam smeo da stajem na muku :haha::haha:
Inace Zmajcek na oko izgleda bas kulturno

Žetva je i dalje aktuelna tema, u ovom videu pokazaću vam žetvu u turističkom naselju gde standardni kombajni ne mogu da prođu pa sam pozvao Mirka koji ima Zmaja 780 sa malom kosom, zahvata 3 metra kako bi odradili posao. Da bismo uradili 45 ari morala su da nam se dese 3 kvara na kombajnu i kao šlag na torti, napravili smo požar. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu... Izvinjavam se zbog malo lošijeg kvaliteta snimka, uzrok je panika, premor i puno sečenja u editovanju videa zbog neprikladnog govora...

Данас за мало да Плане Змај,грана пала на колено издувне гране и ауспуха и почела да тиња осетим нешто дођем гледам око комбајна ништа све у реду кад сам завршио парцелу попнем се горе да издувам хладњак имам шта да видим она се ужарила само што се није прополивила и пала доле....Сам Бог ме погледао...
IMG-20220709-154941838.jpg

Jebeno,ja dok sam radio kombajnima 2 puta sam bio osmudjen,jednom mi se upalio varijator bubnja a drugi put lezaj na gornjoj osovini grla na 133 bilo je cupavo kad je iz varijatora pocela da curi upaljena mast

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Kod mene bili krivi, pa su sečeni i zavareni pravo. Tako sam kupio.
Kod drugara krivi, i ne vidi se vrh kljuna kada se heder spusti nisko. Pa mu se desilo kada je suncokret nizak ( po jamama, slatinama, itd) da je preterao sa spuštanjem, zakačio zemlju i pokrivio tako par kljunova.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Данас за мало да Плане Змај,грана пала на колено издувне гране и ауспуха и почела да тиња осетим нешто дођем гледам око комбајна ништа све у реду кад сам завршио парцелу попнем се горе да издувам хладњак имам шта да видим она се ужарила само што се није прополивила и пала доле....Сам Бог ме погледао...
IMG-20220709-154941838.jpg
Ista situacija prosle godine u soji. Samo sto je ovde grancica pala na plevu ispod motora i pocela da tinja. Da je isao jos jedan krug, tj. da nije majstor stao da ocisti komarnik, verovatno bi planuo. Znaci luda sreca.

Nazad
Vrh