ZMAJ kombajni

Danas isterao zmaja iz šupe, kocnice katastrofa, kakva je procedura ugradnje disk kočnica i gde da kupim diskove i sve sto treba za ugradnju

Koliko košta to zadovoljstvo da uradi komplet ili da li radi sa mojim materijalom jer imam komplet diskove kandže glavčine sve od golfa dvojke.

Koliko košta to zadovoljstvo da uradi komplet ili da li radi sa mojim materijalom jer imam komplet diskove kandže glavčine sve od golfa dvojke.
To vidi sa njim al mene sve novo kad ubacim kupim nekosta vise od 200 evra koci dobro al bolje resenje nepostoji pa vidi sta je tu da li lakse zaustavi auto yugo il kombajn.zaustavio kombajn tj jednom pritisno kocnicu i one vec se ugrejale.

To vidi sa njim al mene sve novo kad ubacim kupim nekosta vise od 200 evra koci dobro al bolje resenje nepostoji pa vidi sta je tu da li lakse zaustavi auto yugo il kombajn.zaustavio kombajn tj jednom pritisno kocnicu i one vec se ugrejale.
Suština kočenja je pretvaranje kinetičke energije u toplotnu. Molim kolege, da me isprave ako grešim, ali po mom računanju jugić koji ide 80 na sat ima skoro tri puta više kinetičke energije nego Zmaj 142 koji ide 18 na sat.

Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről

Ej jel ima neko kais vrsalice 142 da mu netreba a bilo bi mu od koristi da ga proda ispod cene?ulje mi curilo iz rezevoara hidraulike i palo na kais i izgrizlo kais.sad moram menjati tj skidati taj i ubaciti noviji

12,8л по књизи....
Uf kolega ide više sigurno, bar 15-16lit. Kad ispuštaš ulje crevo koje je zavrnuto u karter ume da bude stegnuto malo na gore i onda neiscuri svo ulje iz kartera već ostane 2-3litre, treba nekako vilastim ključem zavući se i popustiti taj holender da crevo padne malo na dole dok iscuri do kraja.Jeste malo nezgodno i tesno ali može se popustiti holender sa crevom.

Koliko se sipa ulja u rezervoar hidraulike zmaja 142,prepunio sam pa mi curi ulje masti kais a nevidim gde ga izbacuje iz rezervoara.nepise u katalog

Nazad
Vrh