zzivica
Član
Kako se vadi kratka pogonska poluosovina iz deferencijala tocka 142?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To vidi sa njim al mene sve novo kad ubacim kupim nekosta vise od 200 evra koci dobro al bolje resenje nepostoji pa vidi sta je tu da li lakse zaustavi auto yugo il kombajn.zaustavio kombajn tj jednom pritisno kocnicu i one vec se ugrejale.Koliko košta to zadovoljstvo da uradi komplet ili da li radi sa mojim materijalom jer imam komplet diskove kandže glavčine sve od golfa dvojke.
Suština kočenja je pretvaranje kinetičke energije u toplotnu. Molim kolege, da me isprave ako grešim, ali po mom računanju jugić koji ide 80 na sat ima skoro tri puta više kinetičke energije nego Zmaj 142 koji ide 18 na sat.To vidi sa njim al mene sve novo kad ubacim kupim nekosta vise od 200 evra koci dobro al bolje resenje nepostoji pa vidi sta je tu da li lakse zaustavi auto yugo il kombajn.zaustavio kombajn tj jednom pritisno kocnicu i one vec se ugrejale.
Ek=1/2mv²Jugic ima 800kg zmaj 8 tona, neznam kako se to racuna davno je bilo…
Uf kolega ide više sigurno, bar 15-16lit. Kad ispuštaš ulje crevo koje je zavrnuto u karter ume da bude stegnuto malo na gore i onda neiscuri svo ulje iz kartera već ostane 2-3litre, treba nekako vilastim ključem zavući se i popustiti taj holender da crevo padne malo na dole dok iscuri do kraja.Jeste malo nezgodno i tesno ali može se popustiti holender sa crevom.12,8л по књизи....