ZMAJ kombajni

Делује ми порозно кућиште за термостат шта мислите,и не контам шта га држи у кућишту?
IMG-20220530-184211764.jpg

Kako skinuti volan sa osovine? Kod mene je onaj veliki prvi put ga sad skidam pa me interesuje da li bi smetalo da stavim manji volan i ako to može jel paše od nekog starog auta ili traktora

Imate unutra te remenice distanc platne,na delu gde je lezaj. Skine se lezaj i iza nejga ima 3 platne po 1mm ako se ne varam,izbacite njih i smanicete zazor izmedju remenica.
Meni se desava da ne mogu polugu da gurnem skroz dole kako bi zabravila pri kipovanju vec je drzim rukom dok kipujem. Prethodni vlasik je spomenuo da treba izbaciti neku podlosku. Sigurno je mislio na jednu od te tri.

Ako ne moze da gurne rucicu do kraja remen je dobar I remenice ne mogu da pridju jedna drugoj I treba da ubaci neku platnu da ih malo rasiri

Ako ubaci podlošku I raširi remenice, ručka će ići do poda, al će kaiš proklizavati, nije neko bez razloga izbacio podlošku..

Da li moze da se zameni semering pogonskog vratila na zvono menjaca odozgo da neskidam zvono dole tesko je? Pre tri dana sam menjao lamelu i zabora im njega da zamenem ,misim da odozgo skinem poklopac menjaca pa sta bog da.......m.....

Nazad
Vrh