ZMAJ kombajni

Пробао сам чекићем нафта куцкање итд ни да мрдне...или ћу је грејати или брусилица јер лежај има тек тек луфта а не би да ризикујем кад ми је у рукама.

Што се тиче ланца и ламчаника за Пшеницу то иде бар људи који их користе кажу тако.Сад ме занима дали неко ради Соју са ланчаницима и како то функционише?

Kod nas u kraju soja ide kaisem, i maue se smolom… ali dok je hladan od smole prvo jutro ne sme brzo jer oce da proklizi posle nema da proklize…

Mi smo jedared mazali kaiš kipe sa medom... Bila nedelja nemaš gde kupiti, prvo sam mislio da me zazaju, al stvarno radi posao.. Drugar limar, kad radi krovove od lima ili panela isto patike maže sa medom...

Да то и јесте главна ствар....Што се тиче меда док сам се бавио Стрељаштвом користио сам га за кундак да не клизи рука.За комбајн нисам чуо.Ја сам те ствари решавао бензином по готово ако се зајебем па претерам са подмазивањем варијатора,док комбајн ради пумпицом прскам по кајишу дисковима онда иде по бреговима ко блесав😂

Ma da, pojele se jadne posle toliko godina, na jednom kombajnu sa kojim radim ne pomaže više samo zamena kaiša, pa smo uz matićev savet kupili 25icu i sad će ići to još neko vreme... Stare su to rage, a i ne rade mnogo...

Nazad
Vrh