Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je, mogli su 1n1 proizvoditi, i biti veoma konkurentni, samo malo kvaliteta ne mnogo inovacija, hidro pogon klima, kakav dominator sa korpicom i 6 sina u bubnju… malo samo malo je trebalo volje…Ништа боље од 171 змај није требао да направи. Мало да га модернизује, клима, џојстик, који сензор, сечка, мало бољи адаптер и мало ко би узео страни комбајн. И 143 да су усавршили исто клима, сечка, сензори, џојстик, мало вишња лула и бољи мотор. Та два комбајна да су исфорсирали ишли би они и у извоз. Али јбг лакше уништити па после увозити.
I ja imam pogon na biteru, ali je bolje sa motora.Ja sam imao sa bitera… i na kom to zapadnom kombajnu ide sa motora?
Sad bi kako kolega Matić trebao da kaže "koji je to auto bolji od moskviča".Tako je, mogli su 1n1 proizvoditi, i biti veoma konkurentni, samo malo kvaliteta ne mnogo inovacija, hidro pogon klima, kakav dominator sa korpicom i 6 sina u bubnju… malo samo malo je trebalo volje…
Mene je uveo drugar, otidji do kapije i pitaj obezbedjenje da pozovu branka on je glavni za masine.Marko 80,kakva je procedura ulaska,jel ima obezbedjenja ili sta?
MIROSTI čega god su se dočepali komunistički kadrovi sve su prepravili makar na lošije ali da se ogrebu za neki stan ili oktobarsku nagradu!!!!Pa dobro Luka, pobiješ te komunističke inženjere, kupiš dobru licencu za kombajn i kako proizvodiš 5000 pozicija?
'Oćemo strugare, bravare, limare da prekvalifikujemo u inženjere ili da posao inženjera rade bez kvalifikacije onako po osećaju?
Ko će onda biti strugar, glodač, varioc?
Kako misliš da radi fabrika Claas, Fendt, JD, Case, NH itd..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka