diesel d-60
Član
Ko i sa lepom zenom…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od pepela u vagašima se napravi GLIB!!Aj nije u redu malter, al šta smeta pepeo i lišće? Mislim to je organski, ne može da škodi ni čemu, jer i ja u bašti to isto posipam, i ništa ne fali, čak čini mi se da ima manje zubače nego što je bilo..
I ja sam na jednoj njivi pored asfalta imao gomilu sa, stajnjak om, jbg meni bilo zgodno u zimskim danima tu da pravim gomilu jer nema blata, i znam da, su još dvojica isto na tu gomilu bacali đubre, čisto, jedan od pilića drugi od ćuraka, i što bih se ljutio, još bi ih i častio.. Ljutio sam se na kamiondžije što bacaju ostatke od doručka, mislim na kese flašice konzerve, filtere od ulja i slično... Al tako je kad imaš njivu nusput, svi bi da je gaze...
Ne znam te podatke ali eto prodat je za milionce.. Zmaj je samo jedan u moru takvih primera i nama je interesantan jer jos uvek koristimo te masine kao i IMT, ali toga je bilo na sve strane u svim granama privrede, to je neverovatno kakve bagre bez obraza ima u ovom narodu..Негде сам прочитао да је змај приватизован у години кад је имао 16 000 000 е прихода.
Upravo to, malo redizajna i malo vise kablova, islo bi to u izvoz samo tako.. Pa nismo mi jedina "velesila" koju nema za sta pas da ujede, prodavalo bi se to siroko.. Ko zna, jednog dana, mozda se udruzi neko drustvo nas odavde, pa mozda napravimo tako nesto.. Treba biti optimistican, evo majevica pravi traktor, vec unapred su ispljuvani sa vise strana ali ja podrzavam i te kako tu ideju, tako se krece, niko ne moze znati danas kako ce ta fabrika da izgleda za 20 godina i cega ce tamo biti.. Neki su krenuli iz male garaze od 20 kvadrata sa 3 polovna laptopa a gde su sad 40-50 godina kasnije..Ништа боље од 171 змај није требао да направи. Мало да га модернизује, клима, џојстик, који сензор, сечка, мало бољи адаптер и мало ко би узео страни комбајн. И 143 да су усавршили исто клима, сечка, сензори, џојстик, мало вишња лула и бољи мотор. Та два комбајна да су исфорсирали ишли би они и у извоз. Али јбг лакше уништити па после увозити.