diesel d-60
Član
Tarup jel fabricki onaj mali? Kako radi.. takvi su bili 6 redi na 171 ali komsija prodao cim ih je kupio p sam se morao snalaziti kd sam preterao kombajn kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ima fabricki tarup i radi odlicnoTarup jel fabricki onaj mali? Kako radi.. takvi su bili 6 redi na 171 ali komsija prodao cim ih je kupio p sam se morao snalaziti kd sam preterao kombajn kod mene.
7.100e je bas jeftino. A koliko sam video 9.000e je minimum za varijantu sa kukuruznim adapterom i seckom i da pritom iole valja. Do marta-aprila moram kupiti neki. Kontao sam otici da ga pogledam, pa ako valja da se tata godi. Zna da se cenkaSkupo je to po meni. Mi smo pre par meseci uzeli jednog sa nesto manje opreme ali sa dva kukuruzna hedera, jedan za kukuruz, jedan za suncokret za 7100. Gume nove, secka za slamu, povisen bunker, senzori na osovinam, korpa, blinde. Naravno zitni heder na kolicima. Ako ti nije hitno sacekaj. Ili probaj da spustis cenu. Tesko se prodaju Zmajevi. Velikima ne trebaju, malima ne trebaju. Oni srednji bi nesto modernije.
Tapatalkkal küldve az én moto e(6) plus eszközömről
142-143 ne mogu ni toliko u dobrom kukuruzu tako da je za njih prilicno dobar... ja sam vozio uglavnom do 6km/h i do te brzine lepo radiRadi dobro do 5 km/h, sve preko toga mu je mnogo pa ostavlja duge štapove.Skida lepo i konjažu motora.
Коса је 3,20 скраћен до Џ 5 реду Соје хвата.Jel to 3,6 heder i ako radiš soju u koliko redova se uklapa?
On je poceo sa 7800. Pa smo se malo cenkali. Videcemo u zitu kakav je. Ako se nesto kvari, tamo se kvari uglavnom. Evo, ni za nase potrebe ne treba toliki kombajn, ali 132 sto smo imali je bio jako potrosen. Nesto promenis, dodje nesto drugo. Plus menjac je krs. Deda je uzeo novog 78. i do pre deset-petnest godina je radio usluge. Sad vec ni naseg nije stigao. Generalno gledano nije los, ali trebalo bi ga rastaviti i uraditi remont. To ne vredi, plus nije za kukuruz, pa smo ga prodali. Gledali smo te strane male kombajne, ali su skupi jako. Tebi srecna kupovina!7.100e je bas jeftino. A koliko sam video 9.000e je minimum za varijantu sa kukuruznim adapterom i seckom i da pritom iole valja. Do marta-aprila moram kupiti neki. Kontao sam otici da ga pogledam, pa ako valja da se tata godi. Zna da se cenka
Kod mene bi radio oko 20ha moje i sto uhvatim usluga. Da li je ekonomski opravdano, mozda i nije. Ali svoj kombajn, vrsem kad hocu i kako hocu. Ne molim nikoga da mi dodje i gledam kako popravlja na njivi.
Brže ni ne ide.Radi dobro do 5 km/h, sve preko toga mu je mnogo pa ostavlja duge štapove.Skida lepo i konjažu motora.
Kupi motorkuUh baš skraćen, ja se mislim da moj skratim na 3,6 samo zbog izlaska jer je komšija posejao bagremove blizu. Mogu da prodjem i sa 4,2 al kako bagremovi rastu sve mi teže prolaziti.
U ova uska varijanta je dobra za moj kraj - kraj zaraslih puteva i neodrzavanih medja..
Aj nije u redu malter, al šta smeta pepeo i lišće? Mislim to je organski, ne može da škodi ni čemu, jer i ja u bašti to isto posipam, i ništa ne fali, čak čini mi se da ima manje zubače nego što je bilo..Uh to kad kažeš za pepeo, imam jednu njivu uz put a izlazi na zadnju ulicu i onda pametnjaković preko noći dodje i sipa mi pepeo u brazdu pored puta, pa mu onda to nije dosta nego donosi lišće i neki malter od ko zna čega a ja lepo sačekao noć pa u obilazak da vidim koji je.
Koja bežanija je bila