U odlicnom stanju sa 3 hedera ipak vredi vise od 7k eura,i sad naravno misljenja su razlicita,ali za mene licno kukuruzni heder u suncokret nije bolji od zitnog sa adaptacijom.Imam i jedno i drugi i ne vracam se na kukuruzni,njet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bas tako lako. Kod mene u selu imas 4 kombajna niko js nije prodao. Evo moj uradjena generalna motora, nove prednje gume, nova ladja stavljena pre tri godine, sve tri adaptacije, niko i ne zove da pita.Pa ne znam bas... dobar 142 brzo se proda
Zavisi koja je cena, neko trazi iste novce koliko je platio pre 10 godNije bas tako lako. Kod mene u selu imas 4 kombajna niko js nije prodao. Evo moj uradjena generalna motora, nove prednje gume, nova ladja stavljena pre tri godine, sve tri adaptacije, niko i ne zove da pita.
Šta preporucujesNadji zapadni dobar…
Imam ja novog tipa, kao novIma li neko adapter kukurzni za zmaja 142 da prodaje, nadam se da ce sada na zimu moci da se nadje nesto povoljnije..
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока