ZMAJ kombajni

U odlicnom stanju sa 3 hedera ipak vredi vise od 7k eura,i sad naravno misljenja su razlicita,ali za mene licno kukuruzni heder u suncokret nije bolji od zitnog sa adaptacijom.Imam i jedno i drugi i ne vracam se na kukuruzni,njet.

Ja sam pre mesec dana kupio 142 od prvog vlasnika 85godiste,zitna i kukuruzna varijanta...Na kombajnu secka ugradjena pre 5 godina na kukuruznom adapteru ugradjena rotosecka prosle godine,adapter kao adapter nije uradio svega 200j od kad je kupljen a kupljen je nov zajedno sa kombajnom dobio sam uz kombajn ceo sanduk sa dodatnim delovima sto je doslo uz njega kada je kupljen kuk.sito,korpa blinde itd...Kombajn je izremontovan pred sezonu komplet,kupio sam ga od drugara iz susednog sela za 8500e od uloga ima da se odradi varijator jer verovali ili ne na njemu su bili jos prvi varijatorski kajisevi i prednja desna guma je losija...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Taj sa oglasa je kod mene u selu, kupljen je pre dve godine i imao je 2 komada, jedan je prodat prosle godine.Sa ovim je radio ove godine…
Prosle nedelje je prodat jedan bas u jako dobrom stanju zito-kukuruz za 9800,otisao u okolini SRemske Mitrovice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo nudim ja mog 171 ako neko oce manje da se beci i lomi kicmu dok vrsi… a isto i da ne odgusuje dob jer ga ja nisam zagusio samo 2 puta od kd je kod nas…

Ovaj,sto smo mi uzeli isto je od prvog vlasnika. Na oko bas dobro izgleda. Probali smo u kukuruzu. Lepo radi. Nas bivsi 132 bih se polvario tri puta na toj povrsini. Nigde nije truo. Gledao sam bas dugo oglase. Neki Zmajevi stoje godinu dana na oglasima. Tesko je reci u kakvom su stanju, ali po meni dosta tesko se prodaju. Kod nas u selu ima bas puno kombajna. Retko ko uzima sad. Ko hteo, kupio je.

Tapatalkkal küldve az én moto e(6) plus eszközömről

Heh ali je mozda sada u boljem stanju nego kd ga je kupio. Mi smo naseg 171 platili 10k pre 6 god ali je bio na fabrickim ruskim gumama koje su prve godine eksplodirale, onda smo se patili menjali koje kakve polovne da bi sad bio na dve nove… spirale istovara uradjene promenjene sine ubrzana vrsalica… uradjeno korito u zitnom hederu… ceo kombajn doveden u fabricko i bolje stanje. Da je takav bio neznam dal bi bio ispod 18000€. I sad ga vreme jede ceka pravog kome je 142 malo a zapadni skup… delova imam pa nek radi dok moze.

Ima li neko adapter kukurzni za zmaja 142 da prodaje, nadam se da ce sada na zimu moci da se nadje nesto povoljnije..

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh