ZMAJ kombajni

evo Joco jos neke slike od moje 142-ke
2ytutjp.jpg
35b5egk.jpg

inace u slobodno vreme pravim kombajne
septms.jpg

Malo mi klinci zeznuli zadnji trap posto je sve od kartona i lepka

Imam celu kolekciju poljo masina koje sam napravio
Post je spojen: [time]среда, 10. март 2010. 03:39:16 MST[/time]
Post je spojen: [time]среда, 10. март 2010. 11:41:01 MST[/time]

ja sam je produzio sada je 3,10 m treba mi dugacka zbog kipovanja u kamione,radim otkup kukuruza pa za jesen sipam direktno u kamione

SAKULJAN je napisao(la):
Imam celu kolekciju poljo masina koje sam napravio
Post je spojen: [time]среда, 10. март 2010. 03:39:16 MST[/time]
Post je spojen: [time]среда, 10. март 2010. 11:41:01 MST[/time]

Jel ti je to original lula za kipovanje?

Garnt boca za kompresor ili boca za vodu..... ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1268248715[/time]

zar nije zakon Sakuljan ::svaka cast:: to je veoma potrebno .....ja bih mogao jednu od 25l da montiram na 161-cu i kompresor gore na mecku.....pa da mogu da izduvavam Filter i kabinu :ppozdrav: :D

Malo OFF-a. Čim otopli na svoje traktore stavljam kanisterčiće od 3-5 l vode i tekući sapun. To mi je u planu već dosta dugo, al ovog proljeća to mora biti. Nema više musavih ruku kad moraš nešto radit bez rukavica. :D

To mi je rezervoar za vodu zasta god da zatreba ima 80l tako da kada dodje 1 h popodne stanes malo pa se osvezis pogotovo u jecmu znaci mnogo kada se malo operes a inace voda bude extra vruca ne ni previse nego taman koliko treba.

Vidim @Sakuljan da radis i suncokret sa tim adapterom(to sam primetio zbog mrezica na adapteru).... i ja radim tako al samo sa 6 redi..... pa kako ide sa 4 reda i kako se isplati:haha:

Ne radim suncokret sa kukuruznim adapterom to je stavljeno zato sto mi je adapter ubrzan pa hoce da sibne klip o kabinu a krajnje vrste hoce da izbaci i napolje pa kada radis usluge ljudima moras sve da udesis da budes kvalitetan ::namigivanje:: inace za suncokret imam kompletan heder sa uredjajem i kolicima,to sam kupio u backo petrovo selo za 1100 e sve komplet samo ga zakacim znas koliko znaci kada ne rasturas zitnu varijantu.nego reci mi nosis setoredni na 142-ci?

Nazad
Vrh