ZMAJ kombajni

tomica je napisao(la):
ma ovih dana mrsio malo instalaciju na Zmajceku popadale one kontrolne lampice :zli: i nikako da resim onaj sat za obrtaje bubnja rastavljo ga sastavljo vrtio busilicom ima li neko ideju za novi ili dobar polovni posto ovaj malo zaglavljiva malo ne radi sad sam ga jos i ja popravio :haha: zvao Sabac nemaju na vasarima ni slucajno Teleoptika nema pa ajd da cujem predloge :bravo:
Ima u Šapcu nedavno sam video

Da li neko zna da li Fabrika zmaj i dalje proizvodi kombaje 143 ?Usao sam u neku rzaspravu i pojedina gospoda mi tvrdi da ima 143 da se kupi ganc nova?A ja nesto ne verujem u to:haha:??

Ja sam već negde u ovoj temi pisao da Zmaj više ništa neproizvodi.Ona tanjiraća koju reklamiraju,je bruka i sramota.Pa kako ih samo nije sramota da pričaju o tome.Pa to svaki malo veći privatnik u Vojvodini koji je nekad pravio raonike i klinove za drljače,sad pravi i vučene tanjirače.
Ja sam letos bio u ZMAJ-u,gledao sam da kupim neki strug na rasprodaji.Sve je išlo na kile.Tamo vise nije ostalo ništa.
Jedino je ostao još poneki berač ili 135 na nekom skladištu.
Evo da vidite kakvo je stanje u Zmaju.
www.dragas.biz/content/view/5895/

lakarije je napisao(la):
Ja sam već negde u ovoj temi pisao da Zmaj više ništa neproizvodi.Ona tanjiraća koju reklamiraju,je bruka i sramota.Pa kako ih samo nije sramota da pričaju o tome.Pa to svaki malo veći privatnik u Vojvodini koji je nekad pravio raonike i klinove za drljače,sad pravi i vučene tanjirače.
Ja sam letos bio u ZMAJ-u,gledao sam da kupim neki strug na rasprodaji.Sve je išlo na kile.Tamo vis enije ostalo ništa.Evo da vidite kakvo je stanje u Zmaju.
www.dragas.biz/content/view/5895/
Surovo zvuči ali nažalost..... istina i bruka da se to dozvoljava....

Sistematsko uništavanje industrije,proizvodnje,fabrika,da bi sve kupovali iz uvoza i radili ceo život za tamo neke fabrike.
A ZMAJ je nekad bio gigant,imao je pogone i za vojnu proizvodnju.Bio je,on sam moćniji nego kompletne metalske industrije mnogih zemalja u svetu.Nema šta nisu mogli da naprave....
Eto to radi ova vlast...

tomica ako hoces mogu ti poslati broj tela coveka iz rume.kod njega ja stalno uzimam delove.

evo jedan komplet remontovan
Post je spojen: [time]субота, 06. март 2010. 11:38:28 MST[/time]

pazite ovo samo da napomenem heder je skracen na 3.70 ide drugom pun varijator videcu kad stavim secku sa klatecim nozevima sta ce biti. sta vi kazete

duja je napisao(la):
evo jedan komplet remontovan
Post je spojen: [time]субота, 06. март 2010. 11:38:28 MST[/time]

Dali mogu namestit na zadnje felne, balonke gume, kao na novijim serijam 143-ke?? Ako se nevaram felne su iste kao i na 142-ci.

2aj19ie.jpg

Balonke gume na te felne ne mozes da stavis ali mozes promenuti komplet felne sa gumama ali bolje nemoj jer ako te uhvati kisa u ataru ne gine ti voznja na kocnicama! Ako ti nesto znaci, znam da je precnik felne za balonku gumu koja se ugradjuje na 143-ku 15.3 cola..

Nazad
Vrh