Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako su iste kao na 171 ja sam resio sa manzetnama od krajeva letve volana za Kombi WV trasporter sad jel dvojka trojka.. ovi iz idjije su mu uradili mislim da se firma zove Carbo.Kolege gde mogu da kupim ovakve zaštitne gume što idu na pedale kočnica i kvačila na Zmaj 143 ?
Tražio sam u par prodavnica nigde nema.
Tako je to su mere...Mislim da su iste, probaću da ih pozovem i raspitam se, od prikolice Zmajevke nepašu. Ovde treba jedna strana f35 a druga f45
Mogu ja da ti prodam Z-170 sa OM 352A sa kukuruznim adapterom.Znate li za neki Z 142 da je na prodaju,a da je u dobrom stanju? Po mogućnosti da ima i adapter za kukuruz.
Prvi - Prekidac svetala (pali poziciju na prvom polozaju na drugom i kratka svetla)Moze neko da mi kaze funkciju prekidaca iznad kutije sa osiguracima na 143-ci? Za sta koji sluzi...
Nije za mene,nego jedan prijatelj hoće da kupi,a veliko je to za njega a i skuplje. Ipak hvala na ponudiMogu ja da ti prodam Z-170 sa OM 352A sa kukuruznim adapterom.
Malo je veći od Z 142
HvalaPrvi - Prekidac svetala (pali poziciju na prvom polozaju na drugom i kratka svetla)
Drugi - Prekidac radnog fara (onaj gore kod lule za kipovanje)
Treci - Prekidac brzinomera
Cetvrti - Prekidac davaca signala
Peti - Prekidac upozorenja (sva 4 zmigavca)
Kako izgleda?Totales drugačije od oba gore pomenuta.