banePA
Član
Moze samo lopatice, al ja sam menjao ceo lanac, prosle godine na povratnoj a pre par godina na bunker. Jer i sam lanac imao luft u karikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel moze koja slika kako si ugradio 12v ac pumpu. Interesuje me oko filtera povrat sa pumpe i visak iz dizni jesi ostavio fabricki ili si vratio direkt u rezervar a na filteru blindirao rupu. Hvala.Јбт узео данас црева за гориво за комбајн наместим све излуфтирам он упали и угаси се ац пумпа је 12в,поновим он упали ради лепо угасим га и да га упалим за 20 мин он упали и угаси се ваздух у БП кад ја једно од тих црева где је стиснуто око фабрички ту га руком окрећем ебем ти малу привреду вероватно ту повуче ваздух или вакум....
Ovo je tačan odgovor.Mislim da hoće i da se zavuce preko vetra, sa prednje strane, pa predje preko obline, gornji deo lima od vetra, jer tu ima praznog prostora koji vodi do tog dela gde stalno stoji pleva. Kad se pogleda izmedju menjača i vetra, tu uvek bude pleve, pa jedino tu da prodje. Posto kod mene je lim na sabirnoj, I sve sam zablindirao, I desi se da ima vrlo malo pleve . Ali ako ima zrna, onda je guma otisla.