ZMAJ kombajni

Odeš i kupiš PVC crevo za vazdušne instalacije kamiona, naglaviš na stare oči i ugreješ fenom drzi odlično!!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Дали је неко од вас наручивао стакло за бункер из кабине да се види?За 142-ку и дали сте стављали из кабине или из бункера не знам колико је то оптерећење пун бункер за нпр стакло 25*23 дебљине 5мм?

Ја би ипак стакло само не знам хоће држати по меи треба га ставити у бункер.Дали си шрафио и бушио кроз лим?са које стране си га ставио?

Nije tu mesto za staklo,stavi pleksiglas kao i svi ostali,isto se vidi kroz njega kao i kroz staklo.Nece staklo puci skroz ,ali lako moze da napukne jer taj lim iza kabine ''zivi'' malo kako se bunker puni.Ja sam stavio sa 2 strane alu lajsne kao neka ojacanja da manje ''igra'' taj lim oko pleksiglasa,mada nije bilo potrebe.

Poslednja izmena:
Odeš i kupiš PVC crevo za vazdušne instalacije kamiona, naglaviš na stare oči i ugreješ fenom drzi odlično!!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Znam za to, cak ni selna ne treba, nece da pusti naftu kad se zagreje i navuce, ekstra je stvar.
Ima drugi problem, gde god dohvata metalnu povrsinu brzo se proglodje...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ја би ипак стакло само не знам хоће држати по меи треба га ставити у бункер.Дали си шрафио и бушио кроз лим?са које стране си га ставио?
Stavio sam ga iz bunkera, silikonom u krug i onda jos ušrafio sa M6. A kao sto je neko napisao taj lim je tanak i hoce malo da se uvija, moze staklo ali manje i sa keder gumom da ona malo ublazava

Комбајнери обратите пажњу на грејач мотора 142-ке....код мене је пуштао мало елиминисао сам га и ставио блинду на кућиште филтера,на Зиму ако не буде хтео да пали гурнућу га ми бар имамо брега🤣🤣🤣

Treba da menjam lopatice na aufcugu koji nosi u bunker, da li to ima negde da se kupi ili se sada menja ceo lanac zajedno sa tim lopaticama?

Naravno da ima samo gumene lopatice,ali licno se ne bih zezao jer ces i lanac uskoro menjati jer izgubi korak i sjeb... lancanike dole i gore na osovinama.

Nazad
Vrh