ZMAJ kombajni

Nije problem da se plati neki evro vise ali bi da znam da su kvalitetne... a to sad ne mozes da znas nigde i to me nervira :udri:

Ja sam pronašao za 142ku jos originalne šine od čoveka iz sela, ali problem je što ima samo jednu stranu, i to 8 ili 16kom, em sto ne mogu naći da kupim rasparene, a i da ih nadjem ne odgovaraju, što sam kasnije I utvrdio. Nove kada su mi stigle, teške su oko 4500g, a dubinu "šare" je oko 9,5mm, dok su originalne teške 4700g i dubina je 10mm, čak je i šina nesto malo šira. Ove stare potrosene su težile 4004g, barem jednu što smo merili.
Kvalitet novih je upitan, i da li uopšte zavisi ono pravilo skuplje bolje. U Staroj Pazovi su 30 000din kao poboljšane, a u Adi 220e, sto me isto izašlo kao u Zr. Radiće bolje to je sigurno, e sad koliko će izdržati, hebem ga, nadam se da ću ga se resiti do tada

Pozdrav Društvo, molio bih ako mi može netko staviti link od kataloga rezervnih delova za Zmaj 142, ovi što su na forumu više ne rade. Danas sam htio spojiti uvlačno grlo, i ajde da vidim lager s lijeve strane kod remenice, katastrofa. Skinuo sam lagere, ali je svaki drugačiji po širini pa me to malo zbunjuje jer su stavljene i nekakve čahure za koje nisam siguran da li su tu i po katalogu. Hvala unapred!

Јбт узео данас црева за гориво за комбајн наместим све излуфтирам он упали и угаси се ац пумпа је 12в,поновим он упали ради лепо угасим га и да га упалим за 20 мин он упали и угаси се ваздух у БП кад ја једно од тих црева где је стиснуто око фабрички ту га руком окрећем ебем ти малу привреду вероватно ту повуче ваздух или вакум....

Јбт узео данас црева за гориво за комбајн наместим све излуфтирам он упали и угаси се ац пумпа је 12в,поновим он упали ради лепо угасим га и да га упалим за 20 мин он упали и угаси се ваздух у БП кад ја једно од тих црева где је стиснуто око фабрички ту га руком окрећем ебем ти малу привреду вероватно ту повуче ваздух или вакум....
Tako je, ja sam iz tog razloga počeo sam da pravim creva, pa kolko god da traju, baš pre neki dan isti p r oblem a novo crevo lane kupljeno... Sad iskoristim stara okca, kupim crevo na metar koliko mi treba, dve šelne i samo gas gas..

Кад одем у технорад и тражим панцирна црева за хидраулику без окца и прикључка они ме гледају,кад им каже да их користим за нафту само главом дрмају....🤣

Ja sam uzimao neko crno, na meru, prodavac kaze da je bas namenski za naftu, ne secam se sad ali znam da nije bilo jeftino bas..
Ono pancirno mi dzigericu jelo..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To crevo je marke Prima.Izuzetan kvalitet, ne postane kruto kroz vreme kao ono za ulje već ostaje meko i fleksibilno.

Nazad
Vrh