ZMAJ kombajni

Jedno pitanje. Pomazem burazeru
Skidamo tj planiramo da izvucemo napred. Sta je sve potrebno odvrne.

Ovi bocni su odvrnuti, ali i dalje ni da mrdne napres.

Jedva... Ona zadnja guma, bila od pre zadihtovana nekom pur penom. Jedva odvojili. A ove zadnje, na kojima se ljulja, morali smo seci srafove. Ne mozes da pridjes donjem šrafu. Ses naopako...

Ljudi moze mala pomoc, trebaju mi slike onih limova sto idu umesto guma na 142, tj treba mi gde se vidi kako se postavlja na sabirnu.
Trazio sam po temi ali nisam nadao.

Zna li neko od kojeg manjeg kombajna odgovara lamela kvacila za Univerzal
hvala unapred

Ne mogu se setiti tačno modela auta ali srce(nutovi) odgovara od nekog starijeg auta Mercedes,možda 123.Pre nekoliko godina sam u Bačkom Jarku kod nekog starog majstora kompletirao lamelu, srce od Mercedesa a obloge ne znam od čega su,možda je i kompletna original.
Pre toga sam uzimao neke kao originalne ali su nutovi bili toliko mekani da nisam mogao sastaviti u radu ni dve sezone a spojnička osovina nova!
Bilo je i nekih varijanti od možda Z142 ili sličnog gde sam na strugu skidao spoljni prečnik pošto je veći.
Pred ovu sezonu vršidbe soje ću baš pogledati u kakvom je stanju(videću da li su i obloge original ili su nitovane na novo srce),ali definitivno se ova najbolje pokazala.

Kolege pomagajte, zmaj 170 nece da uvuce masu iz hedera u grlo, puz dobro podesen, pika prsti isto, uvlakacki lanac spusten kako bi klizio lepo po dnu hedera. Sta jos da gledamo? Bilo kakav savet ili ideja su dobrodosli

Послато са SM-A310F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh