Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim 2.5 evra, racunajuci jedan pravac. Nisam siguran. Ovo danas sam stricu dovlacio kombajn, tako da je to bila sasvim neka druga cena.Profesionalni drzač volana??
Što bi rekao Emkura
Koliko ide mala labudica 1,5_1,7e po km???
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Što kaže jedan voditelj na radiu kada mu krene smena - "a u narednih 6 sati ja ću biti izvodjač voditeljskih radova..."Profesionalni drzač volana??
Što bi rekao Emkura
Koliko ide mala labudica 1,5_1,7e po km???
Pratoš EMKUVozda rajcugo
Nije skup!!!!!Mislim 2.5 evra, racunajuci jedan pravac. Nisam siguran. Ovo danas sam stricu dovlacio kombajn, tako da je to bila sasvim neka druga cena.
Послато са SM-J400F помоћу Тапатока
Naravno, od pocetka dok je jos terao Volva sa manuelnim menjacem.Pratoš EMKU
Baš je tip iz raje, tipičan primer BALKANJEROSA u USA više voli GOLFA od sve familije
Što se nejavi kolega, ovo od mene 200m.Mislim 2.5 evra, racunajuci jedan pravac. Nisam siguran. Ovo danas sam stricu dovlacio kombajn, tako da je to bila sasvim neka druga cena.
Послато са SM-J400F помоћу Тапатока
Kada se skupite ,da li gledate u telefone ili pričate ?Jako se povecao obim posla a radimo za sve manje novce. Moji preci su radili 3x-4x manje zemlje i imali 2x manje prinose pa ziveli bolje od mene. Druzili se, isli na sedeljke. Mi iz sela drustvo jedva jednom sedmicno se skupimo na kafi.
Jesam, imam dvoje dece za sada. A znam na sta ciljas. Od mog drustva iz osnovne od nas 9 u drustvu, ozenjeno 6, 3 nisu jos.@bojcetic mozda malo glupo pitanje, jesi ozenjen?
I kod mene je potpuno ista situacija sto se tice druzenja i izlazaka!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jeste dok ja ne naidjem sa 539 i vazdušnom trumbetom na kompresor, beže sa druma ko opareniTakodje cest slucaj, slusalice u usima i voze rolere na putu, apsolutno iskljuceni sta se desava oko njih
A taman naumio da joj blagi osmeh da...Zavisnici jbg,sad pre neki sat vremena se vracam sa njive,skrecem na cosku a neka devojka pognute glave u jeb... telefon,ladno ona prelazi ni ne gleda levo desno ,nista ...jadno,jadno!!!.