Nije fora u jeftinom održavanju već u pouzdanosti.Šta vredi što delova imaš na trafici kada nisu ni za šta.Da ima kvaliteta ni po reči ne bih rekao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskreno zao mi jeNije ti valjda žao.?...
Otisao za 9000e tako kompletIma nesto i u komforu, za koliko je otisao
Druze moj,za sebe mogu slobodno da kazem da sam puno vise odrzavao od pristojnog. Lezajeve kvalitetnih marki,kaiseve isto svaki luft se pred sezonu nulirao,zamena pohabanih delova i pretresanje celog kombajna svake godine. I opet dzaba sve desi se da nesto izda bas kada najvise treba, deo kada ne valja on ne valja i nije projektovan da da izdrzi duze od 100-150 kj,a to zmaj uradi za nekih 10-15 dana i hajmo u krug.Pa moze da se probere jos uvek nesto od delova da valja ... Uz pristojno odrzavanje znam da zmaj moze da bude pouzdan i izgura 150 kj bez veceg kvara .
Pisano je nesto i ovde o tomeA kakvi su planovi bili za povecanje kapaciteta ako nije tajna?
Ja dok sam imao zmaja 142 sam radio svojih 100-120 jutara i 150-200 jutara usluga svake godine bez problema.Moje neko misljenje a mozda gresim da ko radi do 150 kj zemlje bolji kombajn sa jeftinijim odrzavanjem pd zmaja nece naci .
Gde si prodao Zmaja ?Pisano je nesto i ovde o tome
najbolje da se cujemo pa ti objasnim
Nek namesti lancani prenos, to mu je najjednostavnije resenjeЈавиће нам се Монтоја кад буду требали делови....Комбајн је врх Другар у селу има исти такав нудио ми кад сам тражио комбајн али једноставно нисам хтео јер све кварове које је имао,осовине кућишта је правио код стругара о квалитету нећу диванити ено стоји му од летос дискови варијатора бубња не може нигде да нађе,радиће код стругара ако не уради добро пуца осовина а то кошта дебело.....Моноја другарски савет преконтролиши пр уља у хидропогону тј пумпи уме да буде пиздарије......