Druškan
Član
Uslikacu ti kad budem isao do placa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam napravio veliki radapciger u osnovi je kvadrat sa malo vecim rupama kao na nosacu lezaja. U nosac lezaja u rupe gde idu srafovi sam urezao navoje ako se ne varam fi 14. Na taj nosac navarena suplja cev malo duza od najduze osovine. na kraju cevi navarena velika matica m38 otprilike u nju ide napravljena osovina sa navojem. Postavim radapciger preko osovine do nosaca lezaja. Zavrnem ta cetiri srafa u nosac lezaja. I onda preko te velike matice koja je na vrhu za kljuc 46 ili cak i vise, odvrcem i skinem ceo nosac sa lezajem. Skida se bez problema.Како нај лакше променити лежајеве пријемног битера и бубња?Неки кажу сећи их аутигеним,неки чекићати радапцигер итд каква су ваша искуства 142 је у питању?
Uslikacu sutra ako stignem pa postavljamAko može neka slika tog radapcigera,pošto i ja to moram praviti
Jeftinije odrzavanje od Zmaja nece imati .Nije ti valjda žao.?...