dragan.kovacev
Član
Tako je, preko 500 na remen. Meni ne smeta uvek na remen sam radio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izcini nisam reko na 142 je imao lanac a da li moze 143 da ide na lanac jer ovaj lomi mu sa kaisom u kukuruzuNa 142-ku nema teoretske šanse da ima na kaiš 360 obrtaja, niko ne bih ni ubacivao lancanike. Mislim da je minimum nesto preko 500 obrtaja na kaiš. Sve ispod je sa lančanicima.
Imam ja na Z-143 lanac. Namestio mi metalostrugar iz Padine od Z-142, prepravio glavčine za deblju osovinu i to je to. Sad imam 320 o/min, naravno ako zatreba zamenom lančanika mogu podići obrtaje na 380 o/min ali za sada nisam imao potrebe.Da li neko ima lanac za kukuruz na 143 posto na kais ne mogu da se spuste obrtaji?Hvala na odgovoru pitam za komsiju
Firma Djuric SMB pravi kukuruznu adaptaciju za z 143,mislim i da ima par komada napravljenih jer su bili kod mene uzimali mere sa kombajna.Da li neko ima lanac za kukuruz na 143 posto na kais ne mogu da se spuste obrtaji?Hvala na odgovoru pitam za komsiju
Mislim da nemaju ali mogu da naprave METAL-PADINA.A da li ima da se kupi napravljeno vec?
43 zuba lancanik na osovini grla ili 53,stim sto sa ovim od 53 brzo upropasti lanac koji pogoni secku.Koliki odnos lancanika na kombajnu lancanik na velikoj remenixi i lancanik na kukuruznom adapteru...vidim da ima razlicitih ...kod mene kad uletim u sirak zaustavi secku na adapteru...pa sve mislim da su mi mali obrtaji na adapteru...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
34 zuba na pogonu, i 26 zuba na adapteru, ide ok, nemam problem nikad..Koliki odnos lancanika na kombajnu lancanik na velikoj remenixi i lancanik na kukuruznom adapteru...vidim da ima razlicitih ...kod mene kad uletim u sirak zaustavi secku na adapteru...pa sve mislim da su mi mali obrtaji na adapteru...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока