Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulaz 36,izlaz 20 mm na četvrtoj rupi ručica
Na 10oj šini...tako bar i knjiga kažeJesi li mislio izlaz ili 10-ta sina podbubnja
Sapurina nebi trebala uopste da bude na sita, zato se montira na cesljastom nastavku podbubnja blinda da bi sva masa isla preko slamotresa.Sta se desava kad mnogo ubacuje izlomljene komiljke u bunker...oba su petersonova sita...korpa popustena...brzina smanjena bubnja...Dali do hibrida jer sam radio sam usluge a hibridi nisu za vrsaj.
Ja sam stavio lim na gornje sito ali nije resenje zadrzava se masa danas cu probati da stavim stancovanu zicu...pa cu da vidim...Na češlju na korpi bi trebalo da bude lim,tj blinda. A ja sam na gornjem situ pa na kraju,na onom delu koji se podiže,stavio gumene trake,jer i tu mogu da prolaze sitni delovi komiljke.
Možda ima još neki razlog,pa neka kaže neko stručniji
Video sam negde na poljoprivrednom vasaru drvene s,pijune za stelovanje korpe...ili su namenjene za nesto drugo...Kako izmjeriti na izlazu cime doci do kraja korpe
Tako i ja.Ja stelujem ulaz 32 i na desetoj sini isto 32, poluga na cetvrtoj rupi i to je perfektno za kukuruz i suncokret