Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Staru osovinu otac sasekao za klinove...godinama vec sluze klinovi,a nemaju jednu ogrebotinu na delu gde ide vucno oko...a sta i ocekivati za 14 000...Probao ja staru osovinu da čuknem.... Jbt po zvuku čuješ da je materijal pravi. A kad sam novu probao.... smejurija. Tačno kao da lupaš po tepsiji!
I ja garantujem da ce prodati 9 od 100 a 1 od 300,ja u mojoj okolini za unazad 5 god.znam samo jednog da je kupio domaci rukavac za 560,a preko 20 su kupili turske-indijske.Onda neka prave u 2 kvaliteta, za 100e i za 300e. Pa ko sta hoce neka kupi.
Prvi bih kupio,iako realno ne sme da košta 28.000 jer razlika u kvalitetu materijala za izradu osovine nije 14.000. Al ajd nek je nosi očin,platio bih jer ta u kvalitetu skine sigurnih 2000kj a ova žnj 200kj.A sto neko od vas koji ste kupovali te osovine lepo ne pozovete gde ste kupili pitali ga ko ih proizvodi zatrazili proizvodjecev broj i njemu izneli ono sto ovde navodite.Mislim da ako je iole malo ozbiljniji proizvodjac rezernih delova da ce uslisiti vase primedbe i preduzeti izmene koje su neophodne te pribliziti kvalitet daljih izradjenih osovina da traju bar priblizno originalnim,s'tim da znate da kao takve ne mogu biti 14000 vec mozda 28000.