KishRobert
Prijatelj Foruma
Meni ne treba licno,ali imam ja drugare kojima mozda treba.
Smarate sa tim:"znas ima onaj cika,a za kontakt malo sutra."
Smarate sa tim:"znas ima onaj cika,a za kontakt malo sutra."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za pare ce svako...a sto ne bi mogla da se obrusi,daj detalje.Samo mi kazi ko ce da ti brusi osovinu slamotresa,na brusilici za radilice!!!to dve stvari,iako slicno izgledaju,nemaju dodirnih tacaka.
Ja radio punu,i uspela ne 100 vec 101% delovi iz jusela,klipovi petar Drapsin karike Bepko,lezajevi Daido/Kotor/Ventili naravno domaci...Jel neko od vas radio punu generalnu na 142 a da je uspela u ptpunosti?
Za pare ce svako...a sto ne bi mogla da se obrusi,daj detalje.
- - - - - - - - - -
Ja radio punu,i uspela ne 100 vec 101% delovi iz jusela,klipovi petar Drapsin karike Bepko,lezajevi Daido/Kotor/Ventili naravno domaci...
Evo kako je bio na auspuhu u vreme razradjivanja,i sad je stanje isto nakon 3.g.ili 65ha rada.
https://www.youtube.com/watch?v=-spk6b45M1U
Mi uradili punu general na 141 cu ( dve sezona uradio do sad ) , delova kupljen u jusel sve tamo kupljen indijske delova ugradjen , jedino boch pumpa ipm nova( isto u jusel kupljenen ) i vodena pumpa pobeda (bosanac stavljen )Jel neko od vas radio punu generalnu na 142 a da je uspela u ptpunosti? Gde nabavljate delove, odnosno koji su, ili ciji trenutno najbolji?! Pricao sam sa jednim drugarom koji mora uraditi generalnu a nije mu bas sve jedno!
Jeste,ali sad kada bih ponovo radio uradio bih na standard/98/Kod tebe ono beše 101 klipovi