Kakvo pod.ebavanje.Šta sam pogrešno napisao?Mnogi su kupili Zmaj kombajn ali ne nov već iz neke firme i zadruge na nekoj licitaciji za prihvatljiviju cenu u odnosu na nov a o zapadnim kombajnima tek da ne pišem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je zmaj 143 vise nego dobro radio otisao je sa 3200 ili 3300 sati rada motora i nisam generalnu radio pogonio je 5 sezona secku za slamu od 2013 do 2016 godine kosio 250 do 300 hektara zito,jecam,suncokret,soja,kukuruz ,a placen je 11000€ 2007 godine i samo mogu da kazem za taj kombajn hvala mu.
Meni je zmaj 143 vise nego dobro radio otisao je sa 3200 ili 3300 sati rada motora i nisam generalnu radio pogonio je 5 sezona secku za slamu od 2013 do 2016 godine kosio 250 do 300 hektara zito,jecam,suncokret,soja,kukuruz ,a placen je 11000€ 2007 godine i samo mogu da kazem za taj kombajn hvala mu.
https://www.polovniautomobili.com/kombajni/11068564/zmaj-171
Ovo je vec nesto u odnosu na 142-143. Samo da se doda klima.
Jeste, ja sam ti poslao.E, to je problem. Nije kabina, klima niti prasina.
Samo sto kako se secam to si nesto dihtovao kabinu kako ne bi ulazila prasina.
Mislim da sam to trazio da mi posaljes slike I poslao si mi. Mislim na sundjere kod rucice menjaca i pogona vrse I hedera.... Jel si to ti bio?
Kod mene u 171 ove godine stavljen novi patos i harmonike oko pedala jos samo da stavim original prozor i nema ni trunke prasine. Sto se tice dihtovanja mnogo je ga je lakse zadihtovati nego 142. Samo jos klima nedostaje.