diesel d-60
Član
To je mala razlika nije anlaser probaj veci aku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Letos 142 upalim sa jednim akumulatorom od rusa (97ah)na zub,prvo paljenje od prosle godine...dok nije zamenjena bos pumpa,odradjeno paljenje i generalna nekad nije hteo ni na dva od 143ah...pa onda starter...Mi smo naseg zmaja sa 101 mm palili sa 110a black horse minimum
Glackop, kakva ti je spojnicka na motoru? Ja sam tako imao problem, da sam menjao anasere, kumulatore a odradjene dizne i pumpa i opet onako nikako da okrene dok se ne zaleti pa upali. I onda promenimo spojnicku na nagovor majstora i probam da je upalim ono: BUUUM. Pali ebe kevu sad, nisam ni znao da losa spojnicka toliko oteza paljenje.
Spojnicka je i bila solidna vise je bilo do glavcine jer su se dosta potrosili zubi, i onda kad krene da vergla tu je bio problem. Uglavnom kad se promenilo to u kompletu, mnogo bolje pali kombajn.Pa kakav si ti luft imao u spojnickoj,kada zbog nje si otezano palio motor???
Nije badava, kad dobije malo lufta pojavljuje se i vibracija, onako ne bi biloSecam se da jesi,ali to je izvodljivo ako bi se pravila nova izjedno sa tim trnom a sad kada kupis novu nije bas zgodno da se to nastavi.Ne sme da se vari a da se zabusi pa se kao klin ubaci...hm moze ali je sve to nepotrebno kad i takva i onakva isto ce trajati,badava ti nju fiksiras kada su nutovi npr 20 HRc a treba 40.