To onda nije ništa,teraj tako i ne sekiraj se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo se ti nama predstavi ovde:vlajko0209 je napisao(la):SerbiaPaor je napisao(la):E ovako sa obzirom da imam vise vrsta ZMAJ kombajna-i imao sam pa prodao neke....znaci ko god zeli nesto da pita u vezi kombajna slobodno nek pita..ali ZMAJ kombajni..ja imam 2X161,190,191...a imao sam i 141...prodato...i 135,125 i.t.d takodje ako nekome fali neki deo ili nesto prodavam delove posto imam 3-4 komada samo za kako bi mi rekli "cerupanje"gospodo navalite!!Post je spojen: [time]1264674608[/time]_________________________________________________
ineresuje me sve o kombajnu zmaj 143.ako neko ima vremena i volje neka mi se javi
kad budes dolazio do zeravice,obavezno se javi.Matić je napisao(la):Možda ali i to smo proveravali.Dolazio nam je neki stručnjak za s46 motore iz PKB-a i jedno 5-6 Bosh pumpi je izmenjao i isprobavao i opet istdneću pumpu i dizne kod Žeravice da ih on uradi