Kaakv je 191 što se tiče kvarova? Gde ima delaova za njih?
Kod njih je bio problem sa osovinom od slamotresa pošto je presa ostala u Hrvatskoj, bar je meni tako rečeno kad sam menjao kombajn pre par godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaakv je 191 što se tiče kvarova? Gde ima delaova za njih?
Ja nemam sta da vrsem sve siliram ili baliram a to sto se zeleni za kombajnom mnogo zavisi od gazde koji nece da pogleda sta kombajn izbacuje da se nenaprasnjavi, lakse mu da sedi pod prikolicu,pije ladno pivo i bistri politiku.....................Za vrsidbu kukuruza je stvarno tata-mata,i ovde su neki plaćali njemu jer nisu hteli za tu cenu da pale kombajne.Sledece godine ga zovi suncokret da ti vrše, posebno ako bude lepa cena suncokretu.... a i u pšenici hoće lepo da se zazeleni za njim.
Manjevicu a moj kombajn je skup.
Nema gazda kad da pogleda sta kombajn radi,oni kad upadnu gazda prvo bude zacudjen kakve su masine i kojom brzinom rade a dok se seti da pogleda da li se nesto prosipa i njiva je ovrsena.Njima je danas dnevno da skinu 100kj skoro pa nista.Ja nemam sta da vrsem sve siliram ili baliram a to sto se zeleni za kombajnom mnogo zavisi od gazde koji nece da pogleda sta kombajn izbacuje da se nenaprasnjavi, lakse mu da sedi pod prikolicu,pije ladno pivo i bistri politiku.....................
@mims ti imaš 171? Jel si imao problema sa osovinom slamotresa?
Nisi u pravu Bobo. Ima I kod nas kombajna za 5000e. Ali su to krsine, za delove. Ako se hoce dobar kombajn, mora se dobro uloziti I remontovati. Stavljavam slike veceras od mog kombajna u fazi remonta.
I jos jedna stvar, prevoz i Carina izadju 1500e do 2000e. To su radili ranije kada su kod nas 142 kostale 10000e, zitna varijanta. Pa ih uvozili sapcani, gitirali I farbali, prodavalk kao remontovane za 12000e.
Ispravka...ispod 12.000.Budimo realni, neko nece prodati dobru 14 ojku, za ispod 10000e,
Manjevic@
3500din i vrsidba i prevoz,naravno da je njegovo gorivo.2 leksiona i jedna mega 360.Sad ce neko reci mora tako jer su mu kombajni na kredit ali nije tako kombajni su isplaceni.Izvinjavam se za off.
Istu kao i ovi sto plaćaju 300 evra arendu. Na mnogo usluzno ovrsenih povrsina ostane nesto.Koju matematiku ima taj da radi na tu cenu.