Bubu
Član
Kako god. Ako se odlučite za prodaju, javi mi. Imam kolegu koji ozubiljno razmišlja o kupovini kombajna, a nije član foruma.
Jesi li siguran da nije clan foruma? Baba mu je dao zeleno svetlo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako god. Ako se odlučite za prodaju, javi mi. Imam kolegu koji ozubiljno razmišlja o kupovini kombajna, a nije član foruma.
Kakve usluge sa 142?Sad svaka druga kuca ima kombajn a imas i onih sto vrsu za 3500 dinara sa prevozom.....kod nas jesenas upao Davidov iz Bavanista pa i oni sto imaju kombajne placali vrsu,jeftinije im bilo nego da vrsu sa zmajem........Samo mu kazi da ne kupuje krseve od po 7000-8000e, kada se stavi roto secka, izremontuje sve sto je potrebno. Izdadje on 12-13000e, mozda i vise. Ako se radi pravi remont, ako se farba i vari. Onda je nesto drugo.
Budimo realni, neko nece prodati dobru 14 ojku, za ispod 10000e, poslace je u usluge, ili ce raditi 2-3 godine muski, bez ulaganja, samo da krpi, pa ce onda prodati.
A koliko ti ceniš tvoju 142-jku?
Mislim da ne vredi kupovati ispod 6500-7000e. A i oko nje sigurno ima posla.
Ima oko Negotina jedna. Moze se uzeti za 4000e. Ali bas ima da se radi. Svadjala mi se sto je imala heder 3,6m, ja hteo da je uzmem sada skoro, samo za kukuruz. Nego sam odustao, dosta mi je tih remonta I sredjivanja.
Najveca razlika je u godistu. Tamo gdje 141 prestaje 142 pocinje. Isao je kolega gledati jedan 141 za djelove i ne pase mu dosta toga. Navodno su neke osovine tanje nego na 142 ali ako i pukne koja u radu, zamjeni se s debljom od 142 i teraj dalje. Razlika postoji u kabini (drugaciji instrumenti, drugacija ventilacija, drugacili volan i sic. 141 ima kracu cjev za kipanje pa ne moze kipati u bas visoke prikolice.A kakav je 141 jer ima neke velike razlike između 142 i 141?
Kakve usluge sa 142?Sad svaka druga kuca ima kombajn a imas i onih sto vrsu za 3500 dinara sa prevozom.....kod nas jesenas upao Davidov iz Bavanista pa i oni sto imaju kombajne placali vrsu,jeftinije im bilo nego da vrsu sa zmajem........
Auuuu Bobo, vi u evropskoj uniji a ni jedan zmaj koji si okačio sa ovih oglasa nema reg. tablice ????? Vi ste ko na divljem zapadu.....
Nemoj tako. Čoveku umro otac pre više godina.
Stvarno, ozbiljan je kupac.