Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuj, 5 god. garancije na polovnog Zmaja... Pa to ni za novog Claas-a ne daju.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Auuuu. Pa ti si sada dobro presao. Kada budem kupovao veci kombajn, zaduzen si da mi nadjes dobrog Deutz fahra. Primer 2680 ili tako nesto.
Ne treba mi 133, zato sto imam I ovde da je nadjem za 3500, ako budem uspeo da sakupim para, uzecu je na prolece za trgovinu.
Mada na njuskalu Deutz, na istoj ceni kao I kod nas. Nista nisu povoljniji.
Opet pricas pizdarije i skaces samome sebi u stomak...
Maloprije si napisao da 133 ide po 6000 sad od jednom 3500. Nemamo vise sta da razgovaramo o cjeni kombajna...
Po čemu sad Bobo izvede zaključak da se zmajevi toliko kvare, bar što se tiče 142 mogu slobodno reći da ko iole vodi račun i pregleda ga pred sezonu može raditi takoreći bez ikakvih kvarova...Samo pisem po kojim uvjetima bi ja kupio "remontovanog" zmaja 142 za 12 000€ Drugacije mi ne pada na pamet davati tako lude pare za zmaja, prije bih uzeo nekog starog FAHR-a i radio kao covjek... Kod nas ima djelova za sve moguce fahrove a sto je naj gore ne kvare se ni u pola kao zmajevi, sve su osovine rasterecenije nego na zmaju...
Izveo sam zakljucak tako sto i sam kod kuce imam kombajn, dok god ga redovno mazem i pred sezonu mjenjam sve sto se imalo klima opet se desi da me iznenadi neki lezaj, neka osovina se usuce, puca remenje itd... Milijun sitnih problemcica.
Zaboravio sam da se prica o 142 a ne o malom zmaju s kojim nikad nemas miran san Pricali smo o tvojem 142 i nisam mogao vjerovati koliko je jednostavniji od malog.
Imas moje isprike
Opet stojim kraj moje izjave da 142 da je ne znam koliko uredan ne vrijedi 12 000€ u psenicnoj i kukuruznoj varijanti.
jeste,ja sam pisao napravljena su dva komada i oba su u jarkovcu,taj drugi ima zts motor ,klimu i jos malo plastike na limariji a evo ovog i u raduhttp://www.polovniautomobili.com/kombajni/6974800/zmaj-171-agrodetvan
Zanimljiv oglas. Pisalo se o ovome negde na forumu
Nemam.......(jbg moram tacke zbog 10 karaktera)Ddragan
Nemaš sečku na adapteru